NEJ VÍKENDU: Během osmnácti minut vyloučil pět hráčů!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA:

16:0  TJ Baník Buškovice - TJ Krásný Dvůr (OP Louny)

VENKU: 

0:15 Valtice B - Zaječí (III. třída Břeclav) 

 

DIVOČINA VÍKENDU

Sudí Dascal rozdal v zápase rezerv Raptors a Kunratic celkem pět červených karet! A zvládl to v rozmezí 17 minut. Nejprve šel domácí hráč ven v 77. minutě po druhé žluté kartě, stejně tak hostující fotbalista o tři minuty později. I třetí hráč šel ven po druhé žluté, čtvrtý se ale v nastavení provinil více, udeřil protihráče a šel z placu poté, co viděl rovnou červenou. A v 95. minutě vykázal sudí po faulu dalšího hráče.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Šesták proti zbytku světa. V zápase mezi Dobřany B a Dolní Lukavicí neuhlídali domácí jediného hráče, přesto z toho byla divoká remíza 5:5. Právě lukavický sniper totiž vstřelil pět branek, domácí nakonec byli rádi, že dotáhli tříbrankové manko.

 

STŘELEC VÍKENDU -  8 BRANEK

Adam Havlena zazářil osmi góly v derby mezi Valticemi B a Zaječím v břeclavké III. třídě. Vínečko pak daleko lépe chutnalo v Zaječím, které vyhrálo vysoko 15:0.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 683 diváků

 Boj o první místo mezi MSFL Kroměříž a Hlučínem zvládla daleko lépe Kroměříž a vystřídala tak díky třem bodům soupeře na čele.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou