Ohlédnutí za kolem | 25. kolo, o sestupujících ještě není definitivně rozhodnuto, nejblíže má Adamov.

0

O mistrovi bylo rozhodnuto již v minulém kole, to se ale nedá říct o sestupujících. Adamov už má jen matematickou šanci na to se zachránit a s jejich venkovní formou to budou mít v Olešnici velice těžké.

Předposlední kolo nám nabídlo celkem 34 gólů. O většinu z nich se postaraly týmy z Cetkovic a Vysočan, těm se povedlo vstřelit 7, respektive 8 gólů do sítě soupěřů. Adamov i přes 3 vstřelené góly je stále na posledním místě a momentálně nejblíže sestupu. Naopak Olešnice si po skvělém výkony vylepšila pozici do posledního kola a stejně na tom jsou i Knínice po důležité výhře ve Svitávce. Shodně dopadly duely mezi Drnovicemi a Lipovcem, stejně tak jako Boskovice B s Doubravicí.  

 

Sestava kola 

Vyhlášení hráče kola 

Rozhovor s hráčem kola 

Expert tip na další kolo

 

Adamov 3:8 Vysočany - Šosůvka

Vysočany se přiblížily druhému místu vysokou výhrou nad trápícím se Adamovem. Hattrickem se opět blýskl Crhonek a jeho rostoucí forma nebyla bez povšimnutí medií.

Report z utkání

 

Bořitov 0:3 Olešnice

Bořitov svojí impotencí nedokázal prolomit obranné řady hostí. Ti se naopak dočkali veledůležitého vítězství a jejich cestě za záchranou už jim stojí pouze Adamov, který ve venkovních zápasech neumí.

Report z utkání

 

Černá Hora 2:1 Jedovnice

Hosté z Jedovnic se již zachránili a prezentují se velice pohledným fotbalem. I přestože hráli od 40. minuty v oslabení, kdy se proti pravidlům provinil, letos již potřetí, Galita, jejich výkon by si zasloužil alespoň bod.

Report z utkání 

 

Svitávka 0:1 Knínice

Souboj o záchranu, zápas o 6 bodů. Oba týmy namočeny do sestupu. Domácím se gól vstřelit nepodařilo, kdy v brance válel Lajšner a hosté se svojí šance chopili. Letfus svoji brankou posunul Knínice blíže k záchraně.

Report z utkání

 

Cetkovice 7:3 Skalice n.Svitavou

Zápas mezi mistrem a týmem, který hrál o vše. Skalice přes povedené začátky do obou poločasů nedokázala navázat na první minuty a střelecký prach domácím rozhodně nezvlhl. Výsledný rozdíl o 4 góly je pro hosty krutý.

Report z utkání

 

Boskovice B 1:1 Doubravice A

Po ztrátě v Lipovci se boskovíckému béčku nepodařilo naplno bodovat ani na domácí půdě s Doubravicí. Doubravice svým defenzivním fotbalem dostala jednu příležitost v podobě penalty, kterou se jim povedlo proměnit a dokázali znovu bodovat.

Report z utkání

 

Drnovice 2:2 Lipovec

První poločas nabídl 3 branky. Lipovec se tlačil za vyrovnáním, což se jim dlouho nedařilo. Dlouhý útlum přeřušil až v 88. minutě Šíbl a Lipovec si upevnil 4. místo v tabulce. Drnovice už nemůžou být lepší než sedmý.

Report z utkání

 

Program na následující kolo:

Sobota 10. 6. 2023 10:00 | Jedovnice - Cetkovice

Sobota 10. 6. 2023 16:30 | Doubravice A - Drnovice

Sobota 10. 6. 2023 16:30 | Lipovec - Černá Hora

Sobota 10. 6. 2023 17:00 | Skalice A - Svitávka

Neděle 11. 6. 2023 17:00 | Olešnice - Adamov

Neděle 11. 6. 2023 17:30 | Vysočany - Šošůvka - Boskovice B

Neděle 11. 6. 2023 17:30 | Knínice - Bořitov

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou