Představujeme cenu květnového výherce z Hisense sestav kol - 4K TV Hisense 55A6BG!

0

Vyhlašujeme odměnu za květnovou SESTAVU KOLA Hisense! Na vylosovaného fotbalistu, výherce některé z květnových Hisense sestav kol, čeká skvělá smart TV Hisense 55A6BG s rozlišením 4K, umělou inteligencí a pokrokovými technologiemi, která dokáže na obrazovce vykreslit každý detail jako živý. K maximálně realistickému zážitku ze sledování přispívá také zvuk Dolby Atmos. Připraveny jsou speciální režimy pro sportovní přenosy nebo hraní her. Operační systém, který podporuje všechny populární služby od AppleTV+ až po Facebook Watch, můžete ovládat i hlasem. Televizi lze připojit k Wi-Fi, home stereu nebo i Bluetooth.

Obraz plný barev i detailů

Hisense z řady A6BG se může pochlubit rozlišením 4K, které je ještě 4x lepší než FullHD. Celých 8 milionů pixelů zobrazí s dokonalou přesností každičký detail. Technologie Dolby Vision, Depth Enhancer a Ultra Dimming společně pracují na dokonalé kvalitě obrazu. Těšit se tedy můžete na skvělé kontrasty, dobře viditelné detaily a chromatické odstíny s 10bitovou barevnou hloubkou.

 

Praktická konektivita

Televizi jednoduše připojíte k domácí Wi-Fi. Místo zdlouhavého stahování souborů na internetu rychle najdete a pustíte jakýkoli film nebo pořad. Nechybí ani konektor HDM 2.1 eARC, se kterým se připojíte k systému home stereo a připravená je také funkce Bluetooth

 

Pohlcující zvuk

Každý televizní pořad, film i hru si užijete mnohem víc díky Dolby Atmos a technologii DTS Virtual:X. Prostorový zvuk vás vtáhne do děje a i tiché dialogy uslyšíte tak, jako byste byli přímo v centru dění. 

 

Reaguje na váš hlas

V televizi je předem instalovaný operační systém VIDAA U5.0, který podporuje všechny oblíbené služby, jako je Netflix, Disney, YouTube nebo třeba Voyo. Navíc ho můžete ovládat i hlasovými povely, kterými jednoduše zapnete nebo vypnete televizi, upravíte hlasitost nebo přepnete kanály. 

 

Přizpůsobí se dění na obrazovce

Televize rozpozná, když začnete sledovat sportovní utkání a aktivuje optimalizovaný sportovní režim. Připravený je také herní režim, s nímž budou reakce ovladače rychlejší, akce plynulejší a lépe uvidíte i v tmavých scénách. 

 

Uvidíte odkudkoli

Díky technologii Ultra Viewing Angle můžete televizi sledovat i s rodinou či přáteli. Nabízí totiž velmi široký pozorovací úhel, takže všichni uvidí perfektně, ať už budou sedět přímo před televizí nebo na kraji pohovky. Umělá inteligence AI Picture Optimalization navíc neustále pracuje na vylepšení obrazu, abyste si každou scénu užili v maximální kvalitě. 

cz.hisense.com

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou