HISENSE SESTAVY ROKU - Vyhrajte mimo jiné tyčový smart vysavač Hisense HVC6264BK

0

Třetí cena pro jarní část fotbalové sezóny s partnerem Hisense přijde vhod všude tam, kde je potřeba uklízet písek z bot a odrolené bláto po tréninku v autě i v předsíni! Smart bezkabelový vysavač Hisense HVC6264A s motorem nahoře, cyklonovým sáním a variabilním využitím rozhodně potěší!

Jestli vás už nebaví kabel pletoucí se pod nohama, který je potřeba během úklidu několikrát přepojovat, je tu snadné řešení: tyčový bezšňůrový vysavač s motorem nahoře. Je lehký a snadno se s ním manipuluje třeba při vysávání schodů nebo odstraňování prachu a pavučin ve výšce. Právě takový teď můžete vyhrát v HISENSE SESTAVÁCH ROKU!

 

Hisense HVC6264A je tyčový vysavač s výkonným bezkartáčovým motorem a účinnou technologií cyklonového sání. S bohatým příslušenstvím a speciální konstrukcí je určený pro suché vysávání tvrdých podlah i koberců a vysávání ve špatně přístupných místech pod nábytkem i ve výškách. Po vyjmutí hlavní jednotky poslouží jako malý ruční vysavač.

 

Místo sáčku má nádobu, ve které se nečistoty shromažďují.Tu jde jednoduše vyprázdnit a vypláchnout vodou. Nehrozí proto snížený výkon provázející zaplněné sáčky běžných vysavačů. Navíc odpadá nutnost kupovat nové sáčky a netvoří se ani zbytečný odpad.

 

Pro dosažení maximálního výkonu by měl být i filtr ve vysavači vždy čistý. Díky praktické funkci Quick Clean je to hračka - po každém vysávání stačí otočit knoflíkem v zadní části zásobníku na prach a filtr je čistý a připravený na novou úklidovou misi.

 

Inovativní design a nebývalá flexibilita

S vysavačem se opravdu snadno manipuluje. Těžiště je vyvážené, ovládání je u ruky, vysavač je velmi lehký. K vysávání tvrdých podlah je určená hubice s vlastním motorem a LED osvětlením s měkkými štětinami, na koberce pak speciální otočný kartáč, který se vloží do stejné hubice. Kloub hubice má hladký chod, snadno se otáčí a přizpůsobuje pohybu.

 

 

Je zde ale i něco skutečně jedinečného a praktického. Díky skládací trubici vysavače a flexibilní hadici se snadno dostanete i pod pohovku nebo naopak do výšky, abyste vysáli prach v knihovně i na nábytku. Poslouží vám speciální nástavce: štěrbinový, měkký kartáč na nábytek nebo kartáč na čalounění s vlastním motorem. Příslušenství jde použít i pro ruční vysavač. Bez problémů tak vysajete i podlahu a sedačky v autě po víkendovém tréninku.

 

Dlouhá výdrž, pohodlná obsluha

Kvalitní Li-ION baterie zaručují dlouhý výkon.Vysavač vydrží na jedno nabití až jednu hodinu provozu, a i při poloviční kapacitě baterie bude poskytovat stále stejný výkon. O nastavení, stavu baterie, ale také ucpané hadici nebo plné nádobě na nečistoty vás bude informovat přehledný LED displej, který dává vysavači rozměr chytrého spotřebiče a není v kategorii tyčových vysavačů obvyklým vybavením.

 

Vysavač můžete parkovat a nabíjet ve stojánku upevněném na stěně poblíž zásuvky, nebo jednotku s bateriemi vyjmout a nabít ji samostatně. Na plnou kapacitu se nabije za 4-6 hodin. Tyč vysavače je sklopná, a tak můžete vysavač po úklidu i schovat do komory nebo skříně, kde bude potřebovat minimum místa.

 

cz.hisense.com


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou