Odpojili mi notebook ze sítě, prý ať si svoje romány píšu někde jinde, stěžoval si rozhodčí. Snůška lží, reagují domácí

0

Chybělo sedm minut, aby se utkání OP Jablonec mezi SK Malá Skála a Sokolem Držkov dohrálo. Jenomže do sudího Petráše měl pak vrazit domácí hráč a rozhodčí utkání ukončil. Ovšem na popisu událostí se obě strany vůbec neshodnou...

 V 83. minutě rozhodčí vyloučil domácího Srbka za to, že si měl vulgárně stěžovat na neodpískání faulu na svou osobu. "Po udělení karty do mě vrazil hrudí vysokou intenzitou, což vedlo k mému pádu na zem. Následně z důvodu psychické i fyzické újmy jsem nebyl dále schopen pokračovat v řízení utkání, tak jsem za účasti obou kapitánů utkání předčasně ukončil," popisoval sudí.

 

Odchod z hrací plochy proběhl bez problémů, sudí si ale postěžoval na údajné nevhodné chování vedoucího domácího mužstva. "Nabádal mě, abych informace ohledně inzultace a předčasně ukončeného utkání do zápisu neuváděl, na to jsem mu odpověděl, že v žádném případě. Poté vypojil notebook z napájení, čímž mi neumožnil pokračovat ve vyplňování zápisu a tím vyjádřil nezájem potvrdit zápis," uvedl rozhodčí v zápise. "Poté mi vedoucí sdělil, že si podá protest, že jsem inzultaci přifilmoval a pokračoval slovy: Je to náš notebook, naše elektrika, vy si tu svítíte a my tu elektřinu platíme, piš si ty svoje romány někde jinde, táhněte do p*dele." Rozhodčí tak dopsal zápis až doma, navíc popsal, že při odjezdu čelil slovnímu napadení nejen ze strany vedoucího mužstva, ale i trenéra domácího celku. měli si stěžovat i na to, že rozhodčí odjíždí, aniž by byl potvrzen zápis o utkání.

 

Domácí podali proti zápisu hlavního rozhodčího protest. "Náležitosti uvedené v zápise se nezakládají na pravdě, jedná se o snůšku lží a nepravd. Chování hlavního rozhodčího bylo arogantní, vůbec nám neumožnil si zápis přečíst a už vůbec ne ho potvrdit. Když odcházel, zeptali jsme se, že nemáme potvrzený zápis a on na nás pouze křikl, že ho to nezajímá a odjel. Jeho chování se vůbec neslučuje s tím, jak by měl rozhodčí vystupovat a je ostudou celého fotbalu. Důrazně se proti tomuto chování ohrazujeme a žádáme, aby byl rozhodčí suspendován a zápis utkání uveden na pravou míru dle skutečnosti a ne dle lživých tvrzení hlavního rozhodčího."

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou