Nováček ze Sokolova: Co Divizi nabídne pestrobarevná soupiska nováčka je ve hvězdách…

0

Sokolov se do Divize a propadl z ČFL skupina A, kde po posledním odehraném kole okupoval poslední pozici. Pro Sokolov se nejednalo o zcela vydařenou sezónu, a tak bude velmi zajímavé pozorovat, co tento tým, který je velmi zajímavě složen, předvede v této nové soutěži.

To se takhle sejde Ital, Francouz, Portugalec, Islanďan…

Ne, není to začátek nějakého laciného vtipu od studenta prvního stupně základní školy, ale velmi zajímavá realita. Sokolovský tým je poskládaný velmi pestrobarevně, a tak se týmy, které se opírají převážně o české hráče, mohou těšit na hráče z Islandu, Itálie, Guineji, Francie, Pobřeží slonoviny, Portugalska a Ukrajiny. Tato velmi zajímavá zahraniční delegace je pochopitelně doplněna českými hráči. Dohromady nám tak tento tým nabídne velmi zajímavou soupisku, a také určité neznámo, které zajisté fanoušek ocení.


Co ale čekat?

To je v současnosti jedna velká neznámá, a pro týmy to tak bude poměrně zajímavá nezvyklost. Na jednu stranu tým spadl z vyšší soutěže. Z toho lze usuzovat, že jeho výkony by mohly být srovnatelné právě s týmy, se kterými se bude v letošní sezóně rovnat. Na druhou stranu se Sokolov bude snažit o postup zpět, jelikož je to zřejmě naprosto normální situace pro všechny týmy, které se poroučely o soutěž níž.

Hned první kolo Sokolov zcela dokonale prověří. Na domácí půdě se utká s Doubravkou, která patřila mezi nejlepší celky uplynulého ročníku Divize. Navíc je o tomto týmu velmi dobře známo, že dokáže sehrát velmi zajímavé utkání s prakticky kýmkoli.

První velmi zajímavé porovnání nás tak čeká v samotném úvodu nového ročníku Divize.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou