Ironie osudu: Aritma bojovala o udržení, nakonec ale zakončila na šestém místě

0

Skloňovalo se to doslova celý ročník, a byla to absolutní pravda. Vyrovnanost Divize A byla něčím, co je poměrně ojedinělým jevem. Týmy, které se nacházely na spodních příčkách, dvakrát bodovaly, a najednou se ocitly v boji o TOP 5. Právě tato vyrovnanost přinesla několik zajímavých příběhů, a jeden z těchto příběhů napsala i pražská Aritma.

Velmi zajímavý, ale i nejistý průběh sezóny

Aritma prožila v sezóně opravdu mnoho situací, z nichž některé byly opravdu nezávidění hodné. Ročník zahájil celek z Prahy dvěma remízami a dvěma výhrami. Poté ale přišla poměrně rozporuplná série, kdy se výhry střídaly s porážkami, a remízami, což ve finále způsobilo poměrně nejistý závěr sezóny. Týmy v tabulce byly tak vyrovnané, že každý bod tvořil opravdu propastný rozdíl v pořadí. Ani Aritma se tak nevyhnula několikatýdennímu pocitu nejistoty, zda se jim podaří soutěž udržet.


Kritický duben

Pro Pražany zřejmě nejméně vydařený měsíc soutěže. Pět dubnových utkání a pouhá jedna výhra znamenala velmi rychlý pád tabulkou, a bylo jasné, že se tak bude na poslední chvíli zachraňovat. Po tomto šíleném měsíci ale přišel květen, který byl jako vyměněný, a Aritma se tak zachránila. Z posledních pěti utkání tým zaznamenal čtyři výhry- podařilo se mu dokonce vydřít body s lídrem soutěže, Lomem.


V konečném zúčtování Aritma získala šestou pozici, ke které ji dopomohlo 45 vybojovaných bodů.


Soupeřem Aritmy se v prvním kole stanou Mariánské Lázně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou