Klatovy uhrály záchranu až v samotném závěru: Pro tu chvíli splněno, co bude dál uvidíme…

0

Klatovy byly rovněž celkem, který neměl opravdu do poslední chvíle nic jitého. Karty byly rozdány tak, že je bezpodmínečně nutné v posledním utkání ročníku bodovat. To se podařilo, a tak se klatovským fotbalistům povedl podobný kousek, jako před několika lety hokejovému Litvínovu- v posledním duelu sezóny zajistit účast pro nadcházející ročník.

Po celý ročník velmi nestabilní

Už úvod sezóny byl pro Klatovy takový skrz na skrz průměrný. Dvě srpnová utkání přinesla jednu výhru, a jednu porážku, a od té doby se to s místními fotbalisty poměrně vezlo. Prohry začaly poměrně výrazně převyšovat výhry, a bylo prakticky jasné, že to pro Klatovy bude velmi náročná sezóna, ve které se ve finále bude počítat opravdu každý bod.


Jakkoli se sezóna neúprosně blížila ke svému závěru, nebylo na tomto týmu výsledkově vidět žádného rapidního zlepšení, a tak jsme se dostávali pomalými kroky do trháku jako v kdejakém filmovém trháku.
To nejdůležitější utkání sehráli klatovští fotbalisté na domácí půdě s pražskou Aritmou, kterou nakonec dokázali porazit dvoubrankovým rozdílem, a oslavy mohly naplno propuknout. Tato výhra naopak výrazně zkomplikovala život, v tu dobu sestupujícím, Rokycanům.


Byla- li tato sezóna pro klatovský tým ponaučením se teprve ukáže, faktem ale je, že nový ročník odstartují Klatovy pěkně zostra- na domácí půdě proti velice ambiciózním Katovicím, které se netají ambicí na nejpřednější příčky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou