Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - Tělovýchovná jednota Beskyd Bukovec, z.s.

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů -Bukovec

Bukovec je jedním z týmu, který bude znovu nepříjemným soupeřem a bude hrát o příčky nejvyšší. V minulé sezóně útočil na 4.místo, ale nevyšel mu závěr soutěže a tak nakonec skončil ,,až´´6.  Ovšem letní přípravu nepodcenil a přivedl zajímavé posily.

 

Hodnocení letní přípravy z Bukovce: ,,Letní přípravu na sezónu 2023–2024 jsme začali 11. 7. Doposud jsme absolvovali 6 tréninků (dvatýdně). Účast byla hojná na tréninky nás chodí v rozmezí 8–14. K tomu se připojili i dorostenci, a tak můžeme hrát fotbal na celé hřiště, což baví každého. Do týmu jsme přivedli postupně 4 hráče. Tři hráči se k nám defacto vracejí a jeden přichází z Jablunkova. 1. navrátilec Jakub Malyjurek z Písku (hrál u nás 2019–2022), 2. Ondřej Jalovičor (Odchovanec, byl rok v Bystřici), 3. Martin Michalek z Jabunkova a 4. brankář Lukáš Lipowski z dorostu, který ale bohužel nám nejspíše nepomůže, protože vypadnul kvůli zranění. Z týmu nikdo neodešel, ba dokonce jsme dokázali své hráče udržet, i když bylo o pár hráčů zájem Tomáš Sztarzyk – Jablunkov, Marek Kantor – Oldřichovice, Jan Kluz – Návsí.

 

Během přípravy jsme sehráli dva přípravné zápasy na turnaji v Nýdku. V prvním zápase jsme smolně prohráli 1:2 s Vendryní, kdy jsme nevyužili spousty šanci. Téměř po celý zápas jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme proměnit ani ty největší šance. Soupeř trestal z rychlých protiútoku.

 

Ve druhém klání jsme porazili domácí Nýdek divokým výsledkem 7:4. V první půli na nás asi dolehl první zápas, kde jsme se vydali a v druhém zápase jsme nejprve tahali nohy – poločas 3:3. Druhá půle byla už o něčem jiném. Přidali jsme postupně 4 branky a odskočili soupeři. Turnaj jsme zakončili na třetím místě. 1. Bystřice (1. A Třída), 2. Vendryně (1. B Třída), 3. Bukovec (OP) a 4. Nýdek (1. B Třída). Jelikož nastupujeme v nižší soutěži než zmínění soupeři, tak jsme si zkusili, jak na tom jsme ve srovnání se silnějšími týmy. Oba zápasy jsme byli určitě důstojným soupeřem, ba dokonce jsme byli v obou zápasech lepší.

 

Na novou sezónu jsme připraveni a naladění dobře. Už se nemůžeme dočkat, jak vše vypukne. Jelikož jsme se v posledních letech pohybovali v horních patrech tabulky, tak bychom i letos chtěli být nahoře. Hlavně chceme hrát pohledný fotbal, který bude bavit nejen fanoušky, ale i nás hráče. Mezi nejlepší týmy v nadcházejícím ročníku řadím Janovice, Nošovice, Hrádek a také nás z Bukovce. ´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou