Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - TJ Sokol Mosty u Jablunkova, z.s.

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Mosty u Jablunkova

Mosty zažívaly minulou sezónu restart fotbalu a pomalu se probírají ze samého dna. O tom, že vše nejde mávnutím kouzelného proutku jsou si vědomi a tak pracují tvrdě a jasně. Jasným důkazem je třeba i návrat zkušeného borce a Mostečana Tomáše Nieslanika !

 

Hodnocení letní přípravy z Mostů: ,,Minulá sezona se mi nehodnoti lehce! Skončili jsme na 13.místě a stím nemohu být spokojen! Po restartu fotbalu v Mostech jsem chtěl hrát kolem 8.místa v tabulce,ale bohužel se to nepodařilo. Co se týče nového ročníku, tak jsme začali 18.7. a trénujeme klasicky 2x týdně. Máme za sebou 3 týdny přípravy, kterou jsme absolvovali vysloveně na svém hřišti. Tréninky byly a stále jsou fyzicky náročnější, ale vše probíhá s míčem na noze. Do kádru jsme získali velezkušeného Tomáše Nieslanika, který se vrací po pár letech z Jablunkova zpět. Sehráli jsme pouze jedno PU ve Svrčinovci na Slovensku s výsledkem 1:1, kde se trefil zrovna navrátilec Nieslanik. Měli jsme hrát 5.8. s Nýdkem,ale bohužel z toho sešlo, kvůli počasí. Po ročním působením v Mostech se chci vyhnout spodním patrům tabulky a hrát důstojnější roli v této soutěži.

 

Svého favorita soutěže nemám, po postupu Nebor, které byly absolutně dominujícím týmem, tam nikdo dle mého názoru není. Možná se bude chtít nahoru zpět dostat Čeladná, která hrála 1.A třídu. Za mě v tomto ročníku vyslovený favorit není, ale jednoho černého koně přece jenom vidím a to jsme přece my!´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou