Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - Sportovní klub Pržno, spolek

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Pržno

Pržno po výborném podzimu, kde útočilo na příčky nejvyšší mělo ovšem nepodařené jaro. Přes vinu zranění a lepení sestavy se tak propadlo tabulkou až na konečné 9.místo. Největší ztráta bude ovšem odchod kanonýra Bystrého do Jistebníku !

 

Hodncení letní přípravy Pržna: ,, Jarní část předchozí sezóny byla jedno velké trápení, kdy jsme se potáceli od porážky k porážce. Velký vliv na tom měla absence brankáře ve 12 zápasech. Nakonec jsme si aspoň spravili chuť v posledních dvou zápasech, které jsme doma vyhráli. Takže poslední sezónu jsme hodili za hlavu a vyhlížíme na tu další.

 

Momentálně se chystáme na start dalšího ročníku, počty hráčů, kteří se zapojují do tréninků jsou slušné, jde vidět, že je začátek nové sezóny a někteří uzdravili zranění z té předchozí. Bohužel jsme zaznamenali velkou ztrátu v podobě našeho takřka jediného střelce a to Romana Bystrého, který se přesunul do Jistebníku. Na pozici brankáře jsme sehnali nového hráče, stejně jako přišel jeden nový hráč do pole. Jinak je sestava stejná jako předchozí roky a jádro týmu se nemění už několik let. Jelikož nemáme žádnou mládež a žádní mladíci se k nám nehrnou, tak průměrný věk hráčů stále narůstá.´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou