Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - FK Staříč z.s.

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Staříč

Novým účastníkem OP pro tuto sezónu je Staříč. Tomu se vůbec nevyvedla sezóna a spadnul z 1B třídy skupiny D. Budou tedy chtít postoupit co nejdříve zpět ?

 

Hodnocení letní přípravy ze Staříče: ,,Přípravu na novou sezonu jsme začali 14.7.2023 vždy 2x týdně plus PU o vikendu . Byl jsem mile překvapený, v jakém počtu a rozpoložení po tak krátké pauze naši kluci přišli na první trénink.Během celé přípravy nás chodilo vždy 12-14 což je pro každého trenéra radost.Vzhledem k účastí a zájmu měla naše práce smysl i díky tomu jsme mohli plnit tréninkový plán.

 

Prvni treninky jsme zaměřili, jak v objemech běhu, tak silových cvičeních,ale vše s míčem, at to má patřičný efekt a účel u chlapů kteří pracují, mají rodiny, není mým účelem je zničit, ale připravit. Myslím si, že za přípravu v návaznosti s tím, jak trénovali v zimě a po celou jarní soutěž je můžeme pochválit a přát si at nám ten zájem vydrží co nejdéle.

 

Cíl na sezónu je stabilizovat kádr a zabudovat nové, převážně velmi mladé kluky. Doma mít nedobytny hrad . Především chceme hrát pěkný fotbal pro diváky a nás samotné. V dlouhodobém rozpětí chceme splnit cíle které jsme započali v rámci infrastruktury klubu. Závěrem bych chtěl všem soupeřům popřát hodně štěstí a především dohravat zápasy ve zdraví. Jasného favorita na postup nemám.´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou