Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - Tělovýchovná jednota Janovice, z.s.

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Janovice

Janovice zažívají zklamání z poslední sezóny, kde skončily ,,až´´ na 3.místě. Došlo ke změně trenéra posílení na všech frontách. Jsou tedy hlavním aspirantem na vysněný postup ?

 

Hodnocení letní přípravy z Janovic: ,,Po méně úspěšné sezoně kdy se skončilo na 3. Místě, Přišla razantní změna kdy byl odvolán trenér Miroslav Fábo a vedoucí mužstva Dušan Laisner a byli jmenování noví členové realizačního týmu trener Jiří Hořínek a vedoucí Zdeněk Sedlák starší.

 

Příprava na novou sezonu začala 11.7 kde byl také představen nový trenér. Byly vytečený ty nejvyšší cíle. Treninky probíhaly 2x týdně a nutno říci, že o proti letům minulým se treninková morálka a chuť k fotbalu výrazně změnily! Většinu tréninků bylo klůku pokaždé 13-15 což je velký úspěch. Sehráli jsme taky 2 přátelské utkání prvním soupeřem nám byly Raškovice účastnik 1.A prohra 0:11 a druhým Ostravice 1.B výhra 3:2 .

 

Také jsme zapracovali na doplnění kádru přišli: Jan Polách - Golman, který ještě minulou seznonu chytal 3.Ligu za Frýdlant n.O. Střelec  Jakub Sedlák - Po roce se vrací 3. nejlepší střelec a nejlepší hráč do 21 let 1.B sk.D a také jeho bratr Zdeněk Sedlák mladší. Dále 2 zkušení borci. Tím prvním je Michal Vicher - Zkušený mazák k nám příchází z Hukvald, Ale pro všechny v Janovicích už je jeho jméno známé v Janovicích hrál v letech 2009-2012 kdy žažil 2 postupy až do Krajského přeboru a také Otakar Kulhanek - Dalši zkušený chlap k nám přichází z Metylovic. Tohle je zatím potvrzeno uvidíme jestli do našeho týmu ještě někdo zavítá.

 

Mezi nejsilnější celky soutěže považuji nás, Nošovice, Milikov a Bukovec´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou