Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - SC Smilovice, z.s. - Smilovice B/ Nebory B

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Smilovice B / Nebory B

Do nové sezóny a spojení ,,nejhoršího s nejlepším´´ i takto by se dal nazvat nově spojený tým Smilovického béčka s Neborama. Smilovice okupovaly v minulé sezóně chvost tabulky. Za to Nebory prolítly soutěží jako uragán a zájem o fotbal i díky kvalitnímu dorostu se tak zvedá i díky tomu se domluvili na společné cestě a v nové sezóně tak bude tým Smilovice B + Nebory B.

 

Hodnocení letní přípravy ze Smilovic: ,,Nebory disponují širokým a kvalitním týmem. Neméně kvalitní je jejich mládež. Bohužel by pravděpodobně neměli potřebné herní vytížení v mužské kategorii, proto se s námi vedení Nebor spojilo, zda by bylo možné vytvořit společný B-Tým. Pro nás to byla výborná zpráva, byť jsme si rozhodnutí museli důkladně promyslet. Náš průměrný věk základní sestavy byl příliš vysoký. Navíc jsme zaznamenávali velkou fluktuaci hráčů, kteří se objevili maximálně na dva zápasy (mnohdy dokonce ani fotbal nehráli) a naše béčko tak zákonitě nemohlo výsledkově ani herně růst. Od spojení s Neborami si slibujeme tolik potřebné rozšíření a omlazení kádru.

 

Nebory naopak mají možnost rozehrát své talentované hráče, kteří se pak (pokud budou výkonnostně růst) mohou vrátit do Nebor nebo přestoupit do našeho A-týmu. Vesměs se pro nás nic nemění (snad kromě názvu). Zápasy budeme normálně hrát jako doposud ve Smilovicích a dresy rovněž zůstanou stejné. Změna se udála na trenérské židli. Od nové sezóny již nebude trénovat Martin Lipowczan, který na vlastní žádost prozatím skončil. Současně bychom mu chtěli poděkovat za mnoho let usilovné práce, kterou pro náš tým odvedl a bez které bychom nemohli fungovat. Letní příprava byla poměrně krátká, přesto jsme stihli dvě přátelská utkání a věřím, že i kvalitně potrénovat.

 

Co se týče cílů do sezóny, konkrétní umístění stanoveno nemáme. Samozřejmě bychom chtěli, jako všichni, hrát co nejvíce nahoře, musíme si však uvědomit, že máme poměrně mladý a nezkušený tým, který potřebuje zkušenosti s mužskou kategorií teprve nabrat. I přes porodní bolesti, které dozajisté přijdou, bychom chtěli hrát atraktivní útočný fotbal. Mým osobním cílem je pak rozvoj mladých hráčů. Hlavního favorita na postup nemám. Pokud bych se díval na minulou sezónu, kvalitní fotbal dlouhodobě předvádí Janovice a také Bukovec ukazoval poměrně velkou sílu. Uvidíme jak s tím zamíchají nově příchozí týmy.´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou