Nová sezóna okresního přeboru je již za dveřmi - představení účastníků - Fotbal Písek, z. s.

0

V novém ročníku okresního přeboru se představí znovu 16 týmů - Písek

Mezi nespokojené celky z minulé sezóny ročníku patří i Písek, který se určitě viděl výše než na 10.místě. Do dalšího ročníku, který zabudoval do své kostry týmu nadějné dorostence a i přes odchod střelce Malehojurka se tak vidí v tabulce vysoko. 

 

Hodnocení letní přípravy z Písku:,,Přípravu na novou sezónu jsme začali 18.7. takže trénujeme 3 týdny. Tréninky byly 2x tydně. Během července bylo u nás spoustu dovolených, ale i tak se nás scházelo na tréninky okolo 13lidí. Až na minulý tyden, kdy přípravu narušil déšť a na hřiště jsme se nedostali. Během přípravy jsme odehrali jedno přátelské utkání s tradičním soupeřem v letní přípravě a to Horními Bludovice z Karvinského okresu, které jsme vyhráli na jejich hřišti v poměru 3:0.

 

Drobné změny nastaly i u nás v týmů. Odešel střelec Malyjurek a gólman Pindor. S tím že současný gólman Twardzik je stále zraněný z minulé sezóny takže jsme hledali hlavně post gólmana. A tento problém jsme vyřešili Tomášem Czernekem (22let) z Oldřichovic. Druhou posilou je Lukáš Mitrega (20let) z Nýdku. Poslední třetí, kterou se podařilo angažovat je Pavel Wantula (22let), který prošel mládeži Třince. Nesmím opomenout ani dva dorostence, kteří přešli do mužské kategorie a to Szymona Michalíka a Kristiána Malehojurka, kteří určitě dostanou dost prostoru. Takže jsme tým opět doplnili jen mladšími ročníky. Hlavní posilou bude po půlroční pauze zaviněnou operaci kolena Marek Swierczek, který by měl během podzimu naskočit do zápasového kolotoče.

 

Cíle do sezóny nemáme přehnaně velké, ale tak jak každý tým bychom chtěli hrát v horní polovině tabulky, nejlépe do 5.místa. Hlavního favorita mám jediného a to tým Janovic. Podle soupisky klidně mohou zopakovat loňskou bezchybnou jizdu Nebor.´´


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou