Zničující vedro... Za stavu 0:11 odstoupila z utkání pětice hráčů, zápas se nedohrál

0

S vedrem se museli o víkendu vypořádat fotbalisté prakticky po celé republice. Ale asi na žádný jiný tým neměly horké teploty tak devastující vliv, jako na fotbalisty Kralic na Hané... Ti prohrávali na hřišti Velké Bystřice po půli už 0:11. O poločase dostal sudí zprávu, že několik hostujících hráčů nebude v utkání pokračovat a další gól už tak v zápase nepadl.

Vedoucí hostů sdělil o poločasové přestávce rozhodčímu, že z důvodu nevolnosti způsobenou horkým počasím odstoupila z utkání čtveřice hráčů. "Do druhého poločasu nastoupilo družstvo hostí v počtu sedmi hráčů, přičemž se další z hostujících fotbalistů v první minutě druhého poločasu zranil," popisoval sudí v pozápasové zprávě. Počet hráčů družstva hostí tedy klesl pod sedm a nebylo možno v utkání dále pokračovat.

 

Zajímavé je, že podobné zdravotní patálie často postihnou tým, který v zápase prohrává o hodně branek... Schválně, kolik takových dalších případů v sezóně bude.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou