Fanoušek se zmocnil praporku a chtěl mávat místo pomezního, rozhodčí duel ukončil

0

Zápas mezi Lysicemi a týmem Boskovice-Letovice C v blanenské III. třídě se nedohrál. Sudí ho ukončil v 82. minutě poté, co na hrací plochu vnikl fanoušek.

Sudí Hlavička měl v zápase napilno, na každé straně vyloučil po jednom hráči. Za stavu 2:3 ale zápas v 82. minutě nakonec ukončil. Rozhodčí popsal důvod nedohrání zápasu v zápisu o utkání:

 

"Zápas ukončen v 82. minutě pro vniknutí fanouška na hrací plochu, který inzultoval asistenta rozhodčího - laika, vytrhnul mu praporek z ruky a chtěl mávat. Do potyčky se zapojily další dvě osoby, které se snažily potyčce zabránit. Pro zápas nebyla dostatečně označena pořadatelská služba. Fanoušek nebyl identifikován. Z důvodu bezpečnosti hráčů a rozhodčího jsem se rozhodl zápas ukončit."

 

O osudu zápasu se tak rozhodne u kulatého stolu, ale jak se v tomto případě rozhodne, si vůbec netroufáme odhadnout...

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou