Tohle se nepovedlo! Los MOL Cupu se bude opakovat!

0

Český fotbal nabízí v poslední době spoustu zajímavých příběhů. Nyní se zrodila kuriozita v poháru. Los 3. kola MOL Cupu se totiž bude v pátek 15. září opakovat! Po právní konzultaci se tak řídící orgán soutěže rozhodl kvůli chybě při nasazení v původním losu.

původním losování došlo totiž k chybnému zařazení do pozice nasazených týmů, kdy v rozporu s pravidly MOL Cupu byla na místo Brna do pozice nasazeného týmu při losování posunuta Dukla Praha. Zbrojovce to ale neušlo a proti losování, které ji přisoudilo Plzeň, se ohradila.

 

„Bohužel došlo k mému chybnému výkladu článku z rozpisu soutěží o nasazování ve třetím kole MOL Cupu, kdy jsem rozhodl podle aktuální tabulky druhé ligy. Mezi vedoucími týmy druhé ligy Duklou a Vyškovem proběhl los, podle kterého jsem určil jako nasazenou Duklu. Jsem si vědom toho, že došlo k mylnému kroku a že nasazená měla být Zbrojovka Brno, která se v minulém ročníku umístila šestnáctá v první lize,“ vysvětlil na molcup.cz předseda Řídící komise TOP soutěží FAČR Martin Drobný, který má Pohár FAČR v gesci.

 

Takže vše zpět a snad již opravdu konečné složení dvojic třetího kola MOL Cupu budeme znát v pátek 15. září.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou