Chýnovští fotbalisté mají nového trenéra

0

Po velmi nepovedeném startu A-týmu FC Chýnov v letošním ročníku krajské I. A tř., skup. B, (z dosud odehraných pěti zápasů získali chýnovští jediný bod), přistoupili v Chýnově v tomto týdnu ke změně na postu hlavního trenéra.

Dosavadní trenér Pavel Pilík u chýnovského mužstva působil nejprve jako asistent trenéra a později jako hlavní trenér. Výboru FC po porážce na Slavii ČB oznámil, že když změna trenéra pomůže týmu k lepším výsledkům a hlavně k bodům, že toto rozhodnutí samozřejmě respektuje a post trenéra předá svému novému nástupci.

Předseda FC Chýnov M. Mládek poděkoval dnes již bývalému trenérovi u A – týmu za jeho práci a v kabině představil hráčům před úterním tréninkem jeho nového nástupce. Novým trenérem se stal od úterý 19.9. 2023 Josef Holub, bývalý sportovní ředitel Táborska a dnes vedoucí odboru dopravy, investic a životního prostředí na Měú. v Sezimově Ústí. Nový trenér již také v úterý vedl první trénink svých nových svěřenců a v neděli 24.9. jej čeká na domácím hřišti od 16.30 hod. premiéra v zápase se ZD Kovářov.

 

ZASLAL: Pavel Kulveit

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou