To tu dlouho nebylo! Hosté dostali pět červených karet, zápas se tak nedohrál

0

Aby si jeden tým odnesl ze zápasu pět červených karet a kvůli tomu musel být zápas pro nedostatečný počet hráčů ukončen, to už český fotbal dlouho nepamatuje. Nicméně zápas domácí Stružnice proti Sokolu Horní Police v českolipském okresním přeboru takový osud měl.

 

ČERVENÉ KARTY HORNÍ POLICE (jak je popsal sudí v zápise o utkání)

1. červená karta - 45. minuta 

Hráč hostů Kodeš viděl po kritice rozhodnutí rozhodčího bez hanlivých výrazů dvě žluté karty a šel pod sprchy.

 

2. červená karta - 45. minuta 

Hráč Kalina už sudího Poppra "obdaroval" vulgarismy. "Co si myslíš, ti jí natáhnu," měl dokonce směřovat směrem ke zkušenému sudímu. "Při udělování žluté karty Kodešovi mi vytrhl kartu z ruky a roztrhal jí. Následně mi vyrazil i kartu červenou. Při zapisování mi dále vyrazil pěstí zápisník z ruky," postěžoval si rozhodčí.

 

3. červená karta - 65. minuta

Poličský fotbalista Kurjak si vysloužil brzký odchod do kabin po druhém žlutém faulu

 

 

4. červená karta - 80. minuta

Nedohrál ani hostující Kadlec, kterého sudí taktéž dvakrát napomínal žlutým kartonkem. "Hráč opět zbytečně dohrával souboj na útočné polovině s patrnou snahou o udělení trestu bez zranění soupeře," popsal sudí. Horní Police tak hrála se sedmi statečnými a bylo jasné, že dalšího vyloučení už se nesmí dopustit, protože tím by počet fotbalistů na ploše klesl pod minimální povolenou hranici. Jenže...

 

5. červená karta - 88. minuta

Havlík už hrál pod hrozbou žluté karty. Jenomže v 88. minutě zachytil míč při šanci soupeře rukou, sudí tasil červenou kartu a tím bylo o osudu utkání rozhodnuto - za stavu 2:0 pro domácí byl zápas předčasně ukončen.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou