Zloděj vykradl šatnu hostujícího týmu, dokonce odjel jedním z aut!

0

Utkání mezi FK Pšovka Mělník a TJ Sokol Luštěnice ve středočeské I.A třídě skončil neslavně už po prvním poločase. Hosté totiž v kabině zjistili, že jejich kabinu vykradl zloděj.

Domácí vedli po prvním poločase 2:0. Luštěnice zamířily do své šatny, aby tam nabraly o půli síly a třeba i vymyslely plán, jak utkání zdramatizovat. Jenomže jak přišli hostující hráči do kabiny, čekalo je nemilé překvapení. Na první pohled bylo totiž znát, že jejich kabinu navštívil nezvaný host. Nejhorší podezření se rychle potvrdilo, zloděj sebral několik mobilů, peněženek a klíčů od auta. A jedním z vozidel dokonce z místa konání zápasu ujel!

 

Hosté tak neměli na pokračování zápasu ani pomyšlení, do Mělníka byla zavolána policie. Hlídka začala s výslechy hráčů a sepisováním ukradených cenností, zavoláni byli i technici k zajištění daktyloskopických stop z kabiny hostujícího družstva. Vedoucí hostů oznámil sudímu, že hráči Luštěnic nehodlají v zápase pokračovat.

 

"Na základě těchto okolností jsem rozhodl, že utkání je nemožné dohrát a proto jsem tuto skutečnost oznámil vedoucím mužstvev, kteří neměli žádné námitky a plně s tímto souhlasili. Hostující vedoucí byl upozorněn na skutečnost, že výše popsaná událost není podle řádu důvodem k nenastoupení do druhého poločasu," napsal do své zprávy rozhodčí duelu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou