Divák při tahanici o míč udeřil fotbalistu hostujícího týmu, mužstvo odmítlo v utkání pokračovat

0

Utkání mezi Vilémovem a Brodkem u Konic B v prostějovské III. třídě se nedohrálo po situaci ze 62. minuty.

Vilémov se ve druhém poločase dostal do vedení 4:1. V 62. minutě šel hostující hráč pro míč, aby následně mohl hodit aut. Jenomže u balónu byl první fanoušek domácích. "Hostující hráč chtěl vzít míč z rukou diváka, došlo ke strkanici, kterou začal hráč, po ní domácí divák udeřil hráče do hlavy, vše se událo mimo hrací plochu," popisoval okolnosti konfliktu rozhodčí.

 

Inzultace hráče samozřejmě vyvolala reakce aktérů utkání. "Za domácí střídačkou došlo k slovním napadením hráčů obou družstev, případné fyzické napadení jsem nemohl přes střídačku vidět. Po uklidnění pořadatelská služba diváka vyvedla na můj pokyn mimo areál hřiště. Potom jsem vyzval obě družstva k pokračování hry," sdělil sudí.

 

Jenomže rezervě Brodku u Konic už se pokračovat nechtělo. "Do dané situace vstoupil pomezní - laik za hostující tým, že to je inzultace, že výsledkem má být kontumace a nabádal hráče, aby he hře nepokračovali," postěžoval si hlavní rozhodčí. Na jeho další výzvu k pokračování ve hře hosté nereflektovali a tak sudí utkání předčasně ukončil.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou