Z areálu se nechali rozhodčí kvůli obavám o svou bezpečnost odvézt až na zastávku

0

Zápas mezi Modřany B a Slivencem B (OP Praha) byl za stavu 3:2 ukončen v 69. minutě. Rozhodčím pak měl dokonce někdo hodit kámen do okna.

Mladý sudí Borč si prožil v zápase perné chvilky. V 69. minutě vyloučil sliveneckého Zemana, poté, co mu udělil druhou žlutou kartu v zápase za zakopnutí míče. A ve stejném čase poslal ze hřiště i hostujícího Bareše za "hrubé nesportovní chování". Hostující hráč se totiž slovně pustil do rozhodčích. "Vyse*te se na to a jděte pískat na playstation ve Fifě, tam vám to aspoň půjde," měl sdělit rozhodčím. 

 

Jenomže rozhodčí ve zprávě popsal, že se ho hostující hráč navíc pokusil napadnout. " Po udělení červené karty se za mnou vyloučený hráč vydal rychlým krokem s otázkami, které opakoval a zvyšoval hlas. Dotyčného museli uklidňovat. Kvůli této inzultaci jsem se cítil ohrožen na zdraví a nebyl psychicky schopen utkání odřídit," poznamenal sudí s tím, že hráče museli uklidňovat pořadatelé i vedoucí mužstva.

 

"Pár minut po skončení utkání a vyplňování zápisu za námi přišel vedoucí hostů s poznámkami: ´Tohle budete mít drahý pánové.´ O pár minut později nám do okna kabiny rozhodčích neznámá osoba vhodila kámen a poškodila tím část okna kabiny a hráči týmu hostů dle tvrzení hlavního pořadatele prokopli dveře na toaletě. Pro maximální bezpečnost, i přes tvrzení vedoucího hostů, že nikdo se již z týmu v areálu nenachází, jsme všichni tři byli odvezeni vedoucím domácího celku na nedalekou tramvajovou zastávku," přiblížil dění rozhodčí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou