HVĚZDY V PRALESE: Jan Šimák přispěl hattrickem k debaklu týdne

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

Hned dva bývalí ligoví hráči se připomněli vstřelením čtyř branek v zápase. Čtyřgólový Pavel Simr přispěl Moravským Knínicím k výhře 8:1 nad Ivančicemi B v okresním přeboru. Dvěma góly se k němu přidal Tomáš Okleštěk a jednou Mohamed Traoré, další brněnský exligista. Knínice ale zatím v tabulce marně stíhají tým Blučiny.

 

Lukáš Železník patřil ke kanonýrům Zlína, teď na jeho služby spoléhají ve IV. třídě v Neubuzi. Čtyři góly vstřelil na půdě Mysločovic B.

 

Jan Šimák sice loni ukončil kariéru, ale brzy si našel chuť zahrát si takzvaně na žízeň a nastupuje za Sezimovo Ústí B ve IV. třídě. Hattrickem přispěl k debaklu týdne, jeho tým porazil Chotoviny B 18:2.

 

A i s dalším hattrickem zůstaneme na jihu Čech. David Lafata těžil z návratu Bořka Dočkala na hřiště a za svůj Olešník nasázel v krajském přeboru hattrick do semické brány. Lafata je s deseti góly třetím nejlepším střelcem soutěže.

 

Pavel Fořt se trefil dvakrát a byly to extrémně důležité branky - jeho Křimice totiž díky nim vyhrály v plzeňské I.A třídě 2:1. Adam Varadi hraje stále na vysoké úrovni v MSFL a i on dal za Frýdlant dvě branky.

 

Filip Hološko, který zářil třeba v libereckém dresu, nyní válí za Úvaly v I.A třídě a předvedl se taktéž dvěma vstřelenými brankami.

 

Jednou se trefili Marek Kincl (Zlatníky), Jan Koller (Smetanova Lhota) a Ladislav Volešák (Hradištko).

 

V ČFL proměnil penaltu v dresu budějovického béčka hrající asistent trenéra Jiří Kladrubský. Ve třetí nejvyšší soutěži se za Motorlet prosadil i Miroslav Stoch

 

Gól oslavil i Václav Kadlec (Milín), Václav Koloušek (Paběnice) a Mario Holek (Rajhradice).

 

Žlutou kartou byli napomínáni Vlastimil Stožický, Jan Flachbart, Jaroslav Černý, Martin Klein a Tomáš Abrahám.

 

Zapomněli jsme na nějaké další známé jméno? Dejte nám tip do komentářů nebo na náš mail info@fotbalunas.cz!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou