NEJ VÍKENDU: Zrodilo se nejvyšší vítězství sezóny!

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

24:0 FC Čechie Uhříněves B - AFK Slavia Malešice (I.B třída Praha) - V Malešicích už asi hořce litují, že kývli na účast v I.B třídě. Zjevně se jim nepodařilo udržet postupový kádr a jdou od výprasku k výprasku. Samé porážky a skóre 8:104 po dvanácti zápasech mluví za vše.

VENKU

0:20 TJ Sokol Hořiněves - FC Slavia Hradec Králové C (III. třída Hradec Králové) - To Hořiněves už na rozdíl od Malešic posbírala dva body, ale porážku o 20 gólů s céčkem hradecké Slavie, vedoucím týmem tabulky, si za rámeček také nedá...

 

DIVOČINA VÍKENDU

Celkem patnáct karet a z toho hned čtyřikrát červenou rozdal sudí zápasu Budětice - Veřechov v klatovské III. třídě.

 

STŘELEC VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Dva kanonýři o víkendu nasázeli ve svém zápase sedm branek. Jan Váňa se tímto kouskem blýskl při výhře Horek nad Jizerou 8:0 na půdě Mukařova (III. třída Mladá Boleslav), Milan Macháček zase ve III. třídě okresu Louny, kdy přispěl sedmigólovou porcí k výhře 9:1.

  

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 628 diváků

Projekt České televize, který přenáší přímým přenosem některý ze zápasů nižších soutěží, se tentokrát přesunul do rychnovské III. třídy. Do Přepych akce přilákala přes 600 fandů, první domácí jen remízovali s poslední rezervou Voděrad 3:3.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Zlín - Mladá Boleslav 5:9 - Takový výsledek není v naší pravidelné rubrice nijak výjimečný. Co ale výjimečné je, že se takové skóre tentokrát zrodilo v zápase 1. ligy!

Popůvky - Opatovice 10:5 - Ještě o jednu branku více ale padlo v zápase III. třídy Brno-Benkov. A to Opatovice ještě měly štěstí, že se domácí brankostroj zadrhl v 72. minutě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou