Blatenský kouč reaguje na vyjádření plánského protějška

0

Blatná v posledním kole padla na svém hřišti s Planou a hostující kouč Jan Pintér byl po zápase velmi rozladěn. Poukazoval na údajně nečistou hru domácích i na to, že na něj divák vylil pivo. Na toto vyjádření nyní reaguje blatenský trenér Jaroslav Voříšek.

"Vážený pane Pintére,

 

Jsem překvapen, jak můžete napsat něco takového. Je mi mírně řečeno smutno.

 

O tom, kdo byl v prvním poločase aktivnější a měl více šancí, si nezaujatý divák udělal obrázek. Překvapuje mě a zaráží označení blatenské hry jako zákeřná až prasácká. Dovolím si tedy vybrat několik situací z vašeho rejstříku:

- Úmyslný loket hostujícího hráče mimo těžiště hry (který sudí samozřejmě nemohl vidět)

- Tzv. čelo do obličeje kapitána Chlandy (bohužel ani jeden moment není na videozáznamu vidět)

- Úmyslné vyhození našeho rozběhnutého hráče na tartan před vaší střídačku, kde se mimo jiné většina z vás chovala v závěru utkání mírně řečeno nestandardně.

 

Nemluvím o roztrženém blatenském dresu a už vůbec se nebudu vyjadřovat k výkonu rozhodčích. To, že na Vás z tribuny někdo vylil pivo, rozhodně není v pořádku a daný člověk za následky ponese plnou odpovědnost, zároveň to byl jen důsledek chování Vaší lavičky v podstatě ke všem zúčastněným (tj. hráčům, domácí lavičce, lidem na tribuně).

 

Zmiňujete těžký terén. Třeba by vaší kombinační hře více svědčila naše UMT. V každém případě jste dali o gól více a zvítězili. Myslím si, že každý zkušený trenér by se měl vyjadřovat objektivně a mnozí hráči občas sáhnout do svědomí…

 

S pozdravem Váš trenérský kolega

Jaroslav Voříšek"

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou