HVĚZDY V PRALESE: Václav Kadlec přidal další branky a už je nejlepším střelcem krajského přeboru

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Petr Pavlík hrával ligu za Jablonec nebo na Slovácku. Nyní přispěl svému Sokolu Zásmuky dvěma góly k výhře 15:1 proti Cerhenicím.

 

Ferenc Róth je bývalým profíkem, který sbíral prvoligové starty v Plzni, Slovácku či Bohemce, nejvyšší soutěž hrál i v rodném Maďarsku. Teď ve 44 letech válí ve III. třídě na Šumavě za Železnou Rudu. Minulý týden dal šest branek, teď jich přidal dalších pět! Železná Ruda vyhrála 11:0. Róth dal za podzim třicet branek.

 

Exsparťan Jan Flachbart se trefil dvakrát za Krchleby v OP Nymburk.

 

Bývalý mladoboleslavský hráč Jan Kysela dal také dva góly, a to za Veletov v kolínské III. třídě.

 

Václav Kadlec hraje po konci profesionální kariéry za Milín a vypadá to, že příští rok ho čeká přesun do divize - Milín jasně vládne tabulce. Kadlec dal o víkendu další dvě branka a už je nejlepším kanonýrem krajského přeboru!

 

Dvakrát si užil gólovou radost i bývalý záložník Slavie či Liberce Václav Koloušek. Ten hraje za Paběnice na Kutnohorsku. 

 

A stále umí i Peter Grajciar. Čtyřicetiletý bývalý hráč Slavie, Plzně, Příbrami či Dynama přispěl k jasné výhře Kolovče v plzeňské I.A třídě.

 

Po brance vstřelili Ladislav Volešák (Hradištko), Karel Piták (Lovčice), Adam Varadi (Frýdlant) a Filip Hološko (Úvaly).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou