NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ TÝMY PODZIMU: Který dal nejvíce branek?

0

Přinášíme žebříček nejproduktivnějších týmů fotbalového podzimu! Které týmy v České republice vstřelily nejvíce branek a které vychází z žebříčku nejlépe při započtení koeficientu náročnosti jednotlivých soutěží?

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich týmy vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich vstřelené branky přepočítali do celkového žebříčku.

 

KOEFICIENT:

1. liga 3,1

2. liga 2,5

ČFL, MSFL 2

Divize 1,6

KP 1,4

1.A 1,2

1.B 1,1

OP 0,9

III. třída 0,8

IV. třída 0,7

 

A jaké tedy je pořadí nejproduktivnějších týmů podzimní části sezóny 2023/24 od 1. do 100. místa? To naleznete přehledně v galerii!

 

V tomto ohledu kralovala prvoligová Sparta Praha, která nastřílela za započítaných 16 zápasů 40 branek, což při koeficientu 3,1 přineslo Priskeho týmu 124 bodů!

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku TOP 100 týmů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty.

 

V této statistice je jasným vládcem tým FK Jeseník, který vstřelil v okresním přeboru Jeseník za jedenáct zápasů neuvěřitelných 107 gólů! Na druhém místě skončily FC Slavia Hradec Králové z III. třídy Hradec Králové (100 branek v 11 zápasech).

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 200 nejlepších střelců podzimu

Žebříček Zlých mužů podzimu

Přehled hráčů, kteří si za podzim dali nejvíce vlastňáků

 

Žebříček nejtrestanějších týmů podzimu


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou