Umělá inteligence je tady!

0

Umělá inteligence nám vytvořila loga týmů 1.B třídy skupiny B moravskoslezského kraje! Pojďme se z blízka na ně podívat!

MFK Vítkovice - Vítkovický celek tvoří samozřejmě rytíř, barevná kombinace se drží prakticky předlohy, ale výsledek je dle nás moderní a povedený!

TJ Unie Hlubina - Druhým celkem je Hlubina, zde doopravdy moderní forma znaku, hodně barevně sytý návrh a celkové provedení určitě za to stojí!

FK Slovan Záblatí - Znak Slovanu není nijak přeplácaný, spíš naopak svou jednoduchostí je unikátní!

FC Ostrava-Jih - U znaku Jižanů si umělá inteligence vyhrála, výsledek tvoří dle všeho bílá holubice a celkový design se snažil napodobit barevné kombinace předchozího znaku.

SK Markvartovice - Za nás asi nejpovedenější znak, který vznikl! Zde se umělá inteligence držela předlohy a výsledek je doopravdy luxusní! Síla to je to, co by mělo značit vstup tohoto celku do této soutěže, jelikož trápili dost soupeřů a celkově s umístěním na 5. pozici musí být určitě spokojeni.

TJ Velká Polom - Jak víme, tak znak Polomi tvoří zlomený strom, umělá inteligence však vytvořila velmi originální návrh znaku pro Polom, za nás to vyjadřuje letošní sezónu tohoto celku, jelikož začátek nebyl úplně povedený, ale v závěru se tým vytáhl až na 6. místo tabulky!

TJ Sokol Hrabová - u Hrabové je v hlavní roli znaku sokol, tento znak se dá taktéž považovat za jeden z těch nejpovedenějších, velmi originální a moderní design!

FC ODRA Petřkovice - U Odry se toho příliš nezměnilo, znak vsází na jednoduchost, pouze drobná úprava barev, ale přesto nám umělá inteligence vytvořila velice pěkný a povedený znak!

TJ Slavoj Rychvald - Doslova tradiční znak Slavoje nahradil docela moderní design.

TJ Vřesina - Další nováček v soutěži, u kterého se umělá inteligence držela předlohy a to lva, nakonec se dle nás povedlo moderním designem docílit zajímavého výsledku!

TJ Sokol Šilheřovice - Další sokol na scéně tentokrát modrožlutá varianta, také velmi povedený design!

SK Slavie Třebovice - U Třebovic se umělá inteligence držela spíše klasiky a znak moc nezměnila, je sice trošku modernější, ale stále dost podobný předloze.

FK Darkovice - Originální a moderní design se snaží držet barevné kombinace, za nás velmi povedený pokus!

TJ Sokol Hať - A máme tu poslední celek a posledního Sokola! Tentokráte černooranžová varianta, která taky patří k těm povedenějším!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou