Umělá inteligence 2.0

0

Umělá inteligence nám tentokrát vytvořila dresy týmů 1.B třídy, některé dresy jsou velice zajímavé a povedené.

MFK Vítkovice - Dvě varianty Nike a Adidas, oba v pruhovaném designu, s modrou a bílou barvou. Variantu Nike tvoří světle modré pruhy a bílé, ve znaku je meč. Variantu Adidas tvoří znak rytíře a opět modrobílé pruhy, ale tentokrát s více odstíny modré. Za nás velmi povedený design, dresy tvoří barvy klubu a celkově jsou jen lehce upravené, což Vítkovicím sedí!

TJ Unie Hlubina - Varianty Nike a Adidas v kombinaci červené a tmavě modré barvy, zde u varianty Adidas tvoří dresy víceméně pruhy a lehký bílý detail na ramenou. U varianty Nike se umělá inteligence doopravdy vyřadila a vytvořila velmi zajímavý design dresů Hlubiny, na dresu se přelévá červená barva s modrou.

FK Slovan Záblatí - U Slovanu jsou tentokrát dvě varianty Adidas, u první varianty najdeme kombinaci černé barvy s bílou a na dresu nápis SLOVAN, u druhé varianty naopak kombinace černé barvy se šedou a lehkými bílými prvky na rukávech a límci. Za nás jednoduchý, ale povedený design v barvách klubu.

FC Ostrava-Jih - Opět dvě varianty Adidas, obě taktéž totožné v kombinaci červené a černé barvy, tudíž jen lehká úprava oproti dresů aktuálních.

SK Markvartovice - U Markvartovic se umělá inteligence doopravdy vyřádila, když vytvořila dvě varianty v černobílé barvě s býkem na dresu, hlavně varianta Adidas je velmi povedená! 

TJ Velká Polom - Dvě varianty Adidas a Nike v modrobílé kombinaci a s nápisem Velká Polom na dresu, za nás povedenější varianta Adidas.

TJ Sokol Hrabová - Obě varianty Nike, v kombinaci tmavě modré, světle modré a bílé barvy se sokolem na dresu, za nás povedenější druhá varianta Nike.

FC Odra Petřkovice - Dvě pruhované varianty Nike a Adidas, s míčem na dresu. U varianty Adidas zelené a černé pruhy s bílými detaily. U varianty Nike kombinace zelených a černých pruhů.

TJ Slavoj Rychvald - Dvě varianty v kombinaci černé a růžové barvy, u varianty Adidas tvoří dres černé a růžové pruhy a na spodku dresu je k vidění pyro, v druhé tvoří dres více růžová barva s přidáním černé barvy.

TJ Vřesina - Dvě varianty v tmavě modré barvě s červenými detaily a lvem ve znaku. U varianty Nike dres tvoří pruhy.

TJ Sokol Šilheřovice - Také velmi povedené dvě varianty Nike a Adidas, design dresu tvoří modrá, bílá a zlatá barva, na dresu je k vidění opět sokol. Za nás jeden z nejpovedenějších návrhů!

SK Slavie Třebovice - Dvě varianty Nike a Adidas s červenými a bílými pruhy, za nás povedenější varianta Adidas.

FK Darkovice - Dvě varianty Nike, v kombinaci žluté a tmavě modré barvy, dres tvoří nápis FK Darkovice.

TJ Sokol Hať - Dvě varianty Nike a Adidas, u varianty Nike tvoří dres černý sokol a černé a oranžové pruhy. U varianty Adidas tvoří dres bílý sokol, na černém dresu se prolévají oranžové pruhy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou