PŘÍPRAVA: Rapid nad třetiligovým soupeřem vedl ještě dvacet minut před koncem

0

První ze svých přátelských zápasů odehrál 6.1.2024 Rapid Plzeň, který si stejně jako v letní přípravě dohodl zápas s třetiligovou rezervou Viktorie Plzeň. A že se jednalo o velmi zajímavý zápas...

Plzeňská Viktorie měla po většinu poločasu míč na svých kopačkách a několikrát se mohla dostat do vedení. Jenže proti byla dobře postavená brána v Luční ulici, nebo nadstandardně zasahující brankář Liška. I Rapid měl své šance a nakonec to byl právě celek z krajského přeboru, který se dostal do vedení. Ve 40. minutě se po standardní situaci prosadil Tomáš Václavík a do kabin tak nečekaně odcházeli s větším úsměvem hráči v bílošedém.

 

Poločasová pauza byla ve znamení rozsáhlých střídání na obou stranách, ale Rapid zajímavý výsledek z přípravy dlouho dokázal bránit. Až dvacet minut před koncem se viktoriánům podařilo prosadit a když o chvilku později přidali druhou branku, definitivně rozrazili obrannou bránu Rapidu. Do konce zápasu se totiž prosadili ještě dvakrát, a konečný výsledek 4:1 pro Viktorii Plzeň B tak může hovořit jednoznačně a dle očekávání, přesto v prvním plzeňském týmu vědí, že to tak jednoduché nebylo.

 

Sestava Rapidu v průběhu zápasu:

1. poločas

Liška - Brůček, Kořenek D., Václavík, Bezukh - Klekner, Ježek, Harmady, Drtil, Ledvina - Koranda

 

2. poločas

Liška - Kadlec, Kořenek M., Řezníček, Holík - Křen, Ježek, Jandík, Votava, Pešek - Řehoř

 

V průběhu druhého poločasu pak nastoupili do hry opět Drtil, Bezukh a Koranda. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou