Limberský pověsil kopačky na hřebík, u Jiskry však zůstává

0

Fotbalista David Limberský se už na trávník v dresu třetiligové Jiskry Domažlice nepodívá. Bývalý hráč plzeňské Viktorie, s níž získal pět mistrovských titulů, se rozhodl, že po vážném zranění ukončí fotbalovou kariéru. Na Chodsku však bude pokračovat v jiné roli, když se stal sportovním ředitelem Jisky. Zároveň odtajnily Domažlice i první hráčskou posilu. 

„Jeho role se nebude týkat jen A týmu, ale celého klubu. Chceme využít jeho nesporných zkušeností, aby ještě pomohl vylepšit naši značku," řekl ke jmenování nového sportovního ředitele prezident Jiskry Domažlice Jaroslav Ticháček. 

 

A jak novou funkci bere západočeská fotbalová persona? „Těším se na novou výzvu. Do poslední chvíle jsem věřil, že se dostanu ještě na trávník. Mé koleno to nedovolí, je v horším stavu než tady šéfa. Hrozně si vážím této nabídky a těším se na to. Myslím si, že fotbalu rozumím jako každý člověk u nás v republice. Beru to každopádně jako první takový odrazový můstek do budoucna, bude to pro mě první taková práce," přiznal David Limberský. 

 

Jiskra prozradila na tiskové konferenci také novou posilu do jarní části sezony, kterou se stal Adam Čihák, který naposledy působil v béčku Viktorie Plzeň.

 

Znám ho už osm let a je to kluk, kterého jsem vždy chtěl mít v mužstvu. Je to charakterově zdravý hráč. Věřím, že pokud bude zdraví, tak nám pomůže k lepším výsledkům," prozradil k nové posile trenér Domažlic Pavel Horváth. 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou