Holýšov jde do přípravy bez svého nejlepšího střelce. Na hřebík pověsil kopačky i Šperl

0

Milan Dejmek spolu se svým týmem po delší době vytáhl Holýšov téměř pod vrchol soutěže. Sedlo si to velmi dobře a možná trochu nečekaně pro některé mančafty právě Holýšov brázdí vody pod nejlepší trojkou. Jak tomu bude ale na jaře?

Možná to bude složitější. Velmi zkušený Václav Šperl totiž pověsil kopačky na hřebík a přesune se do role diváka. Zkušený matador v nabité konkurenci a po zranění nastupoval už střídmě, ale přesto ukazoval své nesporné kvality. Jenže trenér Dejmek prozradil, že do přípravy nezasáhne ani nejlepší střelec týmu, Jiří Šmíd. Po tom sáhlo divizní Senco Doubravka a s ohledem na postavení v tabulce a Jirkovo formu, je dost možné, že si jarní část sezóny odbude právě zde.

 

Kdy ale Holýšovu začíná příprava? No právě dnes, 13. ledna, se chlapi sejdou společně poprvé. "Trénovat budeme čtyřikrát v týdnu a na začátku února pojedeme na čtyřdenní soustředění do Sušice," prozradil zkušený trenér. Prozradil dále, že ještě jeden z hráčů zahájí přípravu v jiném týmu krajského přeboru, ale na žádost dotčeného klubu zatím nebudeme jméno upřesňovat. Uvidí se, zda vydrží do prvního přáteláku.

 

Nabitá příprava si pak žádá, zejména s Dejmkovo kontakty, také nabité týmy do přípravy, které jsou vesměs divizní. Přáteláky začnou již příští týden:

20. ledna  |  FC Viktoria Mariánské Lázně (divize A)

28. ledna  |  TJ Dobřany (1.A třída)

1.-4. února soustředění Sušice

10. února  |  TJ Jiskra Domažlice B (divize A)

24. února  |  FK Tachov (divize A)

2. března  |  SV Schwarzhofen (Bezirksliga Oberpfalz Nord, Německo)

 

Milan Dejmek si pak přeje, aby jeho celek uhájil minimálně aktuální pozici, kterou zastává v krajském přeboru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou