Pohyb v kádru Vejprnic je minimální, Paul se chce stále držet na špici

0

Vejprnice zažily na podzim velkou jízdu, dlouho nepoznaly přemožitele a s pouhou jednou porážkou jsou prozatím na druhé příčce. Ve stejném duchu by si trenérský štáb ve složení Lukáš Paul - Roman Baxa, přál, aby se pokračovalo na jaře.

"Začínáme se společnou přípravou 16. ledna a budeme trénovat třikrát v týdnu," začal o přípravě Lukáš Paul. "Od února k tomu přibudou i zápasy." 

 

Soustředění se v týmu neplánuje, za to se ale hráči na trénincích nezastaví. Společnost jim možná budou dělat dva noví hráči, naopak z týmu odešel Ivan Kutlák, který zamířil na Sulkov. Jestli jej bude ještě někdo následovat není zatím jisté. "Vše je ještě v jednání a rozhodne se během ledna," doplnil vejprnický stratég. Tým by tak měl být téměř totožný, jako na podzim a hlavní osa by neměla doznat změn.

 

V přípravě zvolili trenéři na kombinovanou kavlitu soupeřů:

27./28. ledna  |  SSC Bolevec (1.A třída)

3. února  | TJ Přeštice (okresní přebor)

17. února  |  FC Viktoria Plzeň U-17

25. února  |  TJ Chotěšov (1.B třída sk. A) 

2. března  |  ČLU Beroun (1.A třída sk. A Středočeského kraje)

 

A přání kouče Paula do zbytku sezóny? "Na jaře bychom chtěli navázat na podzimní výkony a výsledky," komentuje vědom si svého postavení a s výhledem na možnou postupovou pozici o soutěž výše.

 

Podaří se "remízovému králi" podzimu, stejně jako v první polovině sezóny, projít jarem s minimem ztrát? Připomeňme, že kromě nejméně obdržených branek (13) a pěti remíz, Vejprnice zvítězily celkem osmkrát o jednu branku. Taková sebejistota z jednogólového vedení se může přetavit ještě v mnohem lepší výsledky v budoucnu a s tím musí ostatní kluby počítat. Vejprnice zkrátka umí hrát s minimálním náskokem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou