FOTO: Klatovy odstartovaly přípravu porážkou s třetiligovým Robstavem

0

V sobotu se odehrály první přípravné zápasy před jarní částí sezony. Divizní Klatovy se utkaly s třetiligovým Robstavem, s nímž podlehly 1:4. 

„Ukončili jakýsi první blok zimní přípravy. Potkali jsme soupeře, který má velkou kvalitu a zaslouženě zvítězil. Pro nás to bylo běžecky hodně náročné utkání, ale jsme za něj rádi. Vyzkoušeli jsme tři kluky z dorostu, poprvé v akci byl i Tadeáš Přibáň a první zápas za nás odehrál také Luboš Král, který je s námi v přípravě ze Sušice. Navzdory porážce zápas hodnotím pozitivně," řekl pro Klatovský Deník po porážce trenér Klatov Matěj Spěváček. 

 

Spokojený byl kouč Robstavu Stanislav Purkart, i když jeho tým se naplno začal prosazovat až po změně stran. 

 

„Po dlouhé pauze po konci podzimu bylo na klukách vidět, že mají do fotbalu chuť. V první půli to bylo herně docela dobré, ale řešení situací ve finální fázi nebylo ideální," přiznal Purkart.

 

„Prvních třicet minut druhé půle jsme pokračovali v dobrém výkonu z prvního poločasu, byli jsme zejména vpředu kreativnější než soupeř a dokázali vstřelit tři branky. V závěrečných deseti patnácti minutách jsme ale přestali hrát, čehož Klatovy dokázaly hned využít a snížily. Celkově tento zápas splnil účel a jsme za něj moc rádi," dodal lodivod Robstavu. 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou