Příprava Vítkovic a zajímavá spolupráce

0

Lídr 1.B třídy skupiny B se začíná pomalu připravovat, vzduchem se točí různé spekulace. Důležitým krokem k možnému postupu vítkovického béčka může být navázání spolupráce trenéra Vítězslava Mooce s novým trenérem A týmu Martinem Štverkou.

Odchod:

Nicolas Sýkora - Nejlepší střelec Vítkovic v podzimní části si jednoznačně řekl o šanci v A-týmu Vítkovic, aktuálně bude se připravovat s hlavním týmem a uvidí se, jestli v něm zůstane i po přípravě, přesto je ale možnost, že Nicolas bude nastupovat jak za áčko, tak za béčko.

Nový trenér vítkovického áčka může hodně změnit, celková spolupráce obou trenérů vypadá dosti zajímavě, trenér Štverka má totiž v plánu chodit na zápasy béčka i týmu U19, když budou nějací hráči nevytížení, tak by měla fungovat spolupráce a hráče by posílal na zápasy rezervy. Vítkovice budou na jaře bojovat o postup, ale jednoduché to mít nebudou, dýchá jim na záda Hlubina a Záblatí, dva celky které mají také velké ambice na postup!

 

Příprava:

Turnaj na Hlubině (umělka)

MFK Vítkovice - FC ODRA Petřkovice

28.1. 16:30h

MFK Vítkovice - TJ Ludgeřovice 

11.2. 16:30h

MFK Vítkovice - TJ Klimkovice

18.2. 14:30h

MFK Vítkovice - TJ Sokol Krásné Pole

25.2. 16:30h


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou