FOTO: Viktoria nastřílela Doubravce jedenáct branek

0

Fotbalisté plzeňské Viktorie se ve středu v podvečer utkali v přípravném zápase s divizní Doubravkou. Prvoligový tým potvrdil v zápase rozdíl třech soutěží, SENCO zdolal vysoko 11:0. 

„Když pominu nyní výsledek, tak určitě ano. Vyplnili jsme tréninkový týden zápasem, což je určitě lepší než jen trénovat. Kluci si tam zase osvojili nějaké návyky, zahráli a zastříleli si s chutí," hodnotil utkání na webu Viktorie asistent trenéra Plzně Jan Trousil. 

 

Po prvním poločase vedli viktoriáni o čtyři branky, ve druhém dějství pak přidali dalších sedm. Poprvé se po vážném zranění achilovky také v plzeňském dresu objevil krajní obránce Milan Havel. 

 

„I proto jsme za tento zápas rádi, že se Milan po sedmi měsících vrátil zpátky na hřiště a absolvoval dvacet minut. Ukázal, že se nebojí, noha drží a věříme, že nám na jaře pomůže," řekl Trousil k návratu zkušeného beka. 

 

 

 

Další utkání sehraje Viktoria v sobotu, kdy se střetne v Luční ulici od 11 hodin s pražskou Duklou. Doubravku čeká další zápasová prověrka v sobotu, kdy se střetne na umělé trávě na SENCU od 10 hodin s Ostrovem. 

 

Viktoria Plzeň - SENCO DOubravka 11:0

 

Poločas: 4:0. Branky: 1. Vydra, 18. Tamm, 30. Bucha, 39. Tamm, 59. Mosquera, 68. Šulc, 71. Valenta, 78. Valenta, 81. Mosquera, 87. Kliment (pen.), 89. Kliment

Sestava Plzně: 

1. poločas: Tvrdoň – Hejda, Paluska, Dweh – Kopic, Traore, Červ, Bucha – Vydra, Souaré, Tamm.

2. poločas: Tvrdoň – Řezník, Hranáč, Jemelka, Cadu (71 Havel) – Kalvach, Valenta - Holík, Šulc, Mosquera - Kliment.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou