Poslední Krumlov se musí vypořádat se třemi ztrátami

0

Zimní přípravu na jarní část sezony odstartovali v úterý fotbalisté divizního České Krumlova. Trenér Zdeněk Šváb se musí obejít hned bez tří hráčů podzimního kádru, z toho dva vyslyšeli vábení blízkého Rakouska. 

„Vaněk a Kuna odcházejí do Rakouska. Za nás se tam odcházelo po třicítce, teď tam chodí kluci prakticky na začátku kariéry mezi dospělými“ posteskl si trenér a doplnil: „Vávra odchází do Roudného, ale to je z osobních důvodů. Staví barák a již by to nešlo skloubit s divizí," řekl Deníku lodivod Českého Krumlova. 

 

Ten zároveň přivítal v přípravě i nové tváře. Divizi si zahraje Radek Bauer, který přišel z Větrní, kde byl nejlepším střelce I. B třídy. 

 

„Po zranění začíná  běhat Dominik Tůma, ale uvidíme, jak na tom bude jeho zraněné koleno. Musí se opatrně, ale věřím, že v průběhu jara naskočí. Z Ameriky se vrací Kordík, který je posilou do útoku, a jedná se ještě o jednom hráči, což by měl být návrat zpět do klubu. Zatím ještě nechci jmenovat, je to stále otevřené,“ prozradil Zdeněk Šváb.

 

V přípravě se utkají Českokrumlovští celkem s pěti soupeři. První zápas odehrají na začátku února s Hlubokou. 

 

Program přípravných zápasů v zimní přípravě 2024

3. února Hluboká – Č. Krumlov (UMT Hluboká, 12:00)

10. února Č. Krumlov – Kaplice (UMT Složiště, 10:00)

17. února Dynamo ČB U17 – Č. Krumlov (UMT Složiště, 14:00)

24. února Rudolfov – Č. Krumlov (UMT Složiště, 17:00)

2. března Č. Krumlov – Olešník (hř. ČK, čas bude upřesněn)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou