20. kolo OP ČB: Souboj tipérů - Bezchybného Baštu vyzývá na souboj hrdějovický Mrkos

0

Vlastimil Bašta tipoval výsledky kola už před týdnem a jeho bilance byla ústyhodná - netrefil se jen u překvapení kola, remízy Mladého s Chrášťanami, jinak se ale trefoval, včetně odhodovaných průběhů zápasů, s neuvěřitelnou přesností. Tak jsme mu museli sehnat protivníka - Michala Mrkose z Hrdějovic B! Oba hráči se v posledním kole střelecky prosadili, kdo bude přesnější v tipování? Jejich tipy se vzácně shodují, liší se jen v jednom výsledku, tak uvidíme... Sesadí Mrkos Baštu z tipérského trůnu, nebo bude Bašta čelit za týden dalšímu vyzyvateli?

 

1. TJ Nové Hrady - SK Mladé (sobota 17:00)

Vlastimil Bašta tip: 2
Hradům se poslední kola nedaří, dostávají hodně gólů a ještě k tomu se na zápasy neschází. Mladé ztratilo v posledním kole body a bude to chtít napravit, a podle mne se jim to povede.

Michal Mrkos tip: 2

Mladé se drží v popředí tabulky, v minulém kole překvapivě ztratilo s posledním týmem Chrášťan. Budou chtít napravit ztrátu a myslím, že zvítězí.


2. TJ Sokol Chrášťany - TJ Hraničář Horní Stropnice (sobota 17:00)
Vlastimil Bašta tip: 2

Chrášťany v posledním kole překvapily proti Mladému, kde i dlouho sahaly po výhře. Stropnice v derby nezklamala a zaslouženě brala bod. V tomto zápase nepadne moc gólů, ale Stropnice vyhraje.

Michal Mrkos tip: 2

Horní Stropnice hraje oproti loňským sezónám dobrý fotbal s hodně brankami. Tipuji ze Stropnice vyhraje vyšším rozdílem.

 

 

3. FK Borek - TJ Slavoj Hrdějovice B (sobota 17:00)
Vlastimil Bašta tip: 1

Borek hraje hezký fotbal a ještě k tomu je doma silný. Hrdějovice už pomalu unikají z posledních příček. V tomto zápase nepadne moc branek, ale věřím, že šťastnějším týmem budou domácí.

Michal Mrkos tip: 0

Borek se drží v klidném středu tabulky, zápas, který může skončit se šťastným koncem pro jednoho i druhého podle mě skončí remízou.

 

 

4. TJ Lokomotiva ČB B - SK Rudolfov B (sobota 17:00)
Vlastimil Bašta tip: 2

Lokotce se poslední kole nedaří a ráda by to chtěla proti Rudolfovu napravit, jenže ten v minulém kole porazil silné Dubné. Tento mač bude zajímavý, ale podle mne Rudolfov vyhraje.

Michal Mrkos tip: 2

Rudolfov s posilami hraje na jaře dobře. I tento zápas podle mě vyhraje. Záleží, s jakými hráči oba soupeři budou hrát…

 

 

5. SK Jankov / Dubné - SK Čtyři Dvory České Budějovice B (neděle 14:15, Dubné)

Vlastimil Bašta tip: 1

Oba týmy na jaře podávají solidní výkony a střílí hodně branek. Oba týmy v posledním kole prohrály a budou to chtít napravit. Bude se hrát útočný fotbal, padne hodně gólů, ale lépe to dopadne pro domácí, kteří zvítězí.

 

Michal Mrkos tip: 1

Jankov na jaře koncertuje a hraje velmi dobře. Oba týmy v minulém kole prohrály. Vyrovnané utkání s výhrou pro Jankov.

 

 

6. TJ Sokol Olešnice - FC Nové Hodějovice (neděle 15:00)

Vlastimil Bašta tip: 1
Olešnice poslední dvě kola ztratila body a bude si chtít napravit chuť, a mají k tomu ideálního soupeře. Hodějovice se trápí, na jaře uhrály pouze bod a v tomto zápase své konto nerozšíří. Olešnice si zastřílí a vyhraje.

Michal Mrkos tip: 1

Hodějovicím se na jaře vůbec nedaří, naopak Olešnice si jde suverénně za postupem. Proto tipuji, že Olešnice bude nadělovat a vyhraje.

 

 

7. TJ Hluboká nad Vltavou B - TJ Nová Ves u Č.B. (neděle 17:00)

Vlastimil Bašta tip: 1
Hluboká na jaře ještě neprohrála a k tomu je doma velmi silná. Nová Ves v OP už pomalu stoupá vzhůru. Myslím si, že to bude hezký zápas, padne hodně branek, ale Hluboké neskončí její série.

Michal Mrkos tip: 1

Oba dva týmy v minulém kole vyhrály a vstřelily hodně branek. Očekávám vyrovnané utkání s hodně brankami se šťastnějším koncem pro domácí.

 

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Michal Hanzal (útočník Sokolu Olešnice): 6 z 8 správně

18.kolo: Marek Hučík (trenér Borku): 4 ze 7 správně

19. kolo: Vlastimil Bašta (útočník Horní Stropnice): 6 ze 7 správně


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou