FOTO: Klatovy načepovaly Kolovči říznou desítku

0

Fotbalisté divizních Klatov si o víkendu hladce poradili v přátelském utkání s Koločí. Účastníka I. A. třídy porazili vysoko 10:4.

„Pro mě to byl první zápas letošního roku, tak jsem se po dvou týdnech přípravy těšil. Myslím si, že prvních 30 minut bylo od nás dobrých, byli jsme kvalitní na míči a vytvářeli si šance. Pak jsme zbytečně vypnuli a Koloveč dala dvě branky. Podobně to bylo i druhý poločas. Celkově jsme odehráli dobré utkání, ale musíme se soustředit na celý zápas. Čtyři obdržené branky je moc," řekl po utkání pro klatovský klub kapitán týmu Milan Mészáros. 

A jak utkání hodnotil trenér Kolovče Martin Steinbrücker. 

„Ještě večer před zápasem jsme měli dvacet hráčů, ráno se mi jich ale pět omluvilo, takže jsme do Klatov jeli malinko v prořídlé sestavě. Bylo to hodně ofenzivní utkání, domácí byli samozřejmě fotbalovější, já osobně jsem ale spokojený. Kluci si po dlouhé době zaběhali s míčem, tuším, že se nikdo nezranil ani na jedné straně, zápas zkrátka splnil účel. Teď nás čeká soustředění, kde pořádně potrénujeme a další utkání pak odehrajeme v Plzni na Doubravce," řekl krátce po mači.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou