PŘÍPRAVA: Výsledkový servis týmů z krajského přeboru

0

Uplynulý víkend nabídl u většiny přeborových mužstev dalsí kvalitní přípravná klání. Ať už výsledky dopadly jakkoliv, jistě to pro trenéry jednotlivých celků bylo jen přínosné do dalších týdnů zimní přípravy.

SK PETŘÍN PLZEŇ

vs. FC Slavia Karlovy Vary 0:1 

vs. TB 03 Roding Fußbal  5:4 (střelci: Vohrna 2, Bednář, Lisý, Rada)

FOTOGRAFIE A PODROBNOSTI Z UTKÁNÍ naleznete ZDE.

 

SK SLAVIA VEJPRNICE

vs. TJ Start Tlumačov 1:2 (střelec: Křen)

Lukáš Paul, trenér Vejprnic: "K zápasu jsme jeli pouze se 13 hráči a citelně nám chyběli hlavně 3 nejofenzivnější hráči, takže to byl spíš bojovný zápas, kde moc šancí nebylo. Domácí rozhodli o výhře perfektně zahraným trestným kopem 2 minuty před koncem."

 

SK RAPID PLZEŇ

vs. FC Rokycany 2:3 (střelci: Koranda, Řehoř)

Zbyněk Jiskra, trenér Rapidu: "Myslím,že jsme byli domácím rovnocenným soupeřem. Podali jsme velmi dobrý výkon, ale v poslední desetiminutovce jsme inkasovali z brejku."

FOTOGRAFIE A PODROBNOSTI Z UTKÁNÍ naleznete ZDE.

 

FK HOLÝŠOV

vs. TJ Sokol Malesice 1:2

Holýšovu bylo zrušeno utkání s rezervou domažlické Jiskry a tak na rychlo na neděli sehnal náhradu v Malesicích, které pro jinou sportovní aktivitu hráčů v sobotu muselo zrušit přípravné utkání se Zručí. Malesice pak celkem nečekaně přehrály přeborového soupeře.

 

TJ SOKOL RADNICE

vs. SK Klatovy 1:7 (střelec: Aubrecht L.)

FOTOGRAFIE a SESTŘIH ZÁPASU naleznete ZDE.

 

FK OKULA NÝRSKO

vs. FK Horažďovice 8:3 

Petr Výtisk, trenér Nýrska: "Na naší straně spokojenost s ofenzivní stránkou hry, především s produktivitou, kdy se nám podařilo se prosadit jak ze standardní situace, postupného útoku, tak i z brejkových situací. Mrzí nás 2 inkasované branky, kterým se dalo předejít lepším chováním v defenzivní fázi. Největším negativem je červená karta za nesportovní chování, kdy se necháme naprosto zbytečně a nesmyslně rozhodit posuzováním jednotlivých situací rozhodčím. Alespoň jsme si vyzkoušeli půl hodiny hru v deseti, kdy jsme i přes oslabení byli aktivnějším mužstvem a podařilo se nám vstřelit 4 branky. Vzhledem k faktu, že nám od středečního tréninku vypadli ze zdravotních důvodů 4 hráči z nominaci, panuje s utkáním spokojenost."

 

FK NEPOMUK

vs. TJ Blatná 2:1 (střelci: Voráček, Kašpar)

Jiří Slach, asistent trenéra Nepomuku: "Zápas splnil kondiční účel, kluci si pořádně zaběhali s míčem, jinak to nějak extra přesvědčivý výkon nebyl. Tak snad se to do přístě zlepší. Jinak soupeř kousal, na to že hraje o soutěž níže, tak vůbec nehrál špatně. Musím Blatné pochválit i umělku, na které se hrálo."

 

SK HORNÍ BŘÍZA

vs. FC Křimice 3:2 

Michal Kubice, trenér H. Břízy: "Jednalo se o naše první utkání po takřka pěti týdnech té nejtěžší fáze v přípravě, takže vůbec nepříkládam důležitost výsledku. Šlo mi v utkání především o to, abych si prověřil, jak si hráči povedou na jednotlivých postech, jak budou všichni zvládat taktické prvky, které budeme chtít přenést do jarní části sezóny, atd. Za mě osobně utkání splnilo účel a ukázalo nám, co jsem potřeboval vědět do dalších dnů přípravy a na čem ještě před ostrým startem soutěže budeme muset zapracovat."

 

FC CHOTÍKOV 1932

vs. FC Švihov 1:3

Petr Kučera, trenér Chotíkova: "Další přátelák, další prohra, jak je naší tradicí. Švihov byl po celý zápas lepší, pohyblivější, aktivnější a měl i víc šancí. Moc nerozumím tomu, že tabulku 1.B třídy suverénně nevedou a nemíří za postupem výš. My jsme bohužel na závěr čtyřdenního soustředění neměli už moc chuť běhat, práce s míčem i pohyb byl velmi špatný a pomalý, to včetně mě, těžko se prostě hledal už morál. Navíc nás zbylo do hry přesně 11 použitelných kusů a to mi dělá největší starosti, protože je nás v kádru 23, navíc jsme začali hodně pozdě, ale několika hráčům se zimní spánek zalíbil a těžko se rozpohybovávají. Takže mým úkolem je co nejvíce z nich oživit a probudit, abychom byli na start ligy dobře připravení."

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ najdete ZDE.

 

TJ SOKOL LHOTA

vs. TJ Dobřany 4:3

FOTOGRAFIE a HODNOCENÍ ZÁPASU naleznete ZDE.

 

FK BOHEMIA KAZNĚJOV

vs. TJ Sokol Žlutice 5:4 (střelci: Polívka 2, Hyneš, Kunesch, Višňovský)

Vladiír Pitlík, trenér Kaznějova: "První přátelák od nás nebyl nic moc. Kromě asi prvních dvaceti minut, kdy byl pohyb od nás jakž takž, to byla bída. Musíme se hodně zvednout."

 

TJ SLAVOJ MÝTO

vs. ČLU Beroun 1:1 (střelec: Hatina)

Petr Nykles, trenér Mýta: "První půle nebyla špatná, zkoušeli jsme nové věci a tedy myslím, že hodně v zápase sehrála obrovská umělka. Beroun je na ní jistě navyklejší, ale my jsme se s tím úplně nedobře vypořádávali. Ale jinak si tedy myslím, že v první půli jsme byli lepší, mohli jsme dát ještě další góly, než se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme hodně vystřídali, měl jsem s sebou hodně lidí a obměna byla znát. To zase soupeř měl převahu a v závěru srovnal. Jinak to samozřejmě, jako každý přátelák, splnilo účel. Zejména si kluci zaběhali. K dokonalosti toho ještě dost chybí."

 

TJ SOKOL PLZEŇ - ČERNICE

vs. SK Smíchov Plzeň 1:4

Petr Smíšek, trenér Černic: "Zápas rovnou po konci třidenního soustředění v Mýtě se nám moc nepovedl. Měli jsme k dispozici dostatek hráčů, aby každý odehrál jen poločas. Chápu únavu po soustředění, ale únava není důvod k tolika chybám. První poločas Smíchov dal 3 góly po našich chybách a nedůrazu. Trochu spokojenější jsem s druhou půli, kde byla aspoň větší bojovnost, pár dobrých akcí a ochota s tím zápasem něco udělat."

FOTOGRAFIE a PODROBNOSTI Z UTKÁNÍ najdete ZDE.

 

TJ ZRUČ

vs. TJ Slávia Úněšov 8:0 (střelci: Pěč 3, Kastelic 2, Mošna, Husník, Boháč)

Jiří Lauko, trenér Zruče: "Když těsně před sobotou nám Malesice odřekly zápas, museli jsme sehnat náhradu a ta se povedla díky Úněšovu. Nám se povedlo odehrát zápas na dvě jedenáctky, které se vyměnili v poločase. V první půlce se nám podařilo dát pět gólů, kdy se dvakrát trefil Oliver Kastelic a po jedné brance přidali Matěj Mošna, Lukáš Husník a Adam Boháč. Ve druhé půlce pak přidal tři branky Jakub Pěč."

 

TJ KOŠUTKA PLZEŇ

vs. TJ Keramika Chlumčany 3:1 (střelci: Pekník T. 2, Kučera)

Milan Primas, kapitán Košutky: "Hrálo se na malé umělce v Chlumčanech, rozměry to mělo zhruba jako čekárna na chirurgii. Tím si ale nestěžuju, je vidět, že je hřiště nové a hezké a ještě před patnácti lety jsem si celý jaro vyndaval škváru z kolene. Nám to na těch malých hřištích nikdy nešlo. Vzrůstově a silově oproti snad každýmu soupeři vypadáme jako z reklamy na nízkotučnej jogurt. Chlumčany nastoupily hned po návratu ze soustředění, ale nebylo to vůbec znát a první půlku nás přehrávaly. My jsme začali hrát až druhých 45 minut a výsledek otočili. Po zápase většina z nás spěchala domu, aby stihla ligovej šlágr Teplice vs. Zlín a Machtík se těšil na nákup do Penny, protože jsou tam v neděli slevy."

 

Lukáš Tomášek, hráč Chlumčan: "Po náročném soustředění splnil zápas svůj účel. Zahráli jsme si s Košutkou pěkný a celkem svižný fotbal… Nikdo se nezranil, což je v tomhle ohledu nejdůležitější. Byl to férový a vyrovnaný match. Tímto košuteckým borcům děkujeme za konfrontaci, a ať se jim daří v boji o záchranu v krajském přeboru."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou