FOTO: Skvělá práce na míči a trefa nováčka

0

V přípravném utkání proti Kroměříži se podařilo prosadit nové posile, přestože Start nakonec úspěch neslavil, tak v zápase proti druholigové Kroměříži určitě horším týmem nebyl.

První poločas 

Start byl opravdu kvalitní na míči a většinu času byl lepším celkem. Domácí Ayodeji musel odstoupit ze hry pro zranění už ve 14. minutě a vystřídal ho dorostenec Pospíšil. Ve 22. minutě si s hlavičkou Zikla poradil brankář Gergela. V největší šanci domácích přehazoval Chukwudi vyběhnutého brankáře, ale zároveň s ním přehodil i branku. Na druhé straně Šumbera prudkou střelou prověřil pozornost Gergely. Podobně si počínal domácí mladík Pospíšil, jehož přízemní placírku musel brankář Špelda likvidovat u tyče. Ve 43. minutě si hosté vypracovali velkou šanci, ale zakončení zleva šlo do boční sítě. Gergela pak lapil přízemní střelu Rogožana. Tento zřejmě nejlepší hráč na hřišti pak přešel ve 45. minutě krásně přes čtyři protihráče až před Gergelu, ale podél něj zakončoval vedle.

 

 

Druhý poločas 

Skóre otevřeli hosté ve 48. minutě. Na přesný centr na přední tyč si naběhl vysoký Březina a hlavou k tyči překonal brankáře Benedikta. Domácí brankář pak musel likvidovat prudkou střelu, která šla naštěstí doprostřed. V 54. minutě hosté dokonale rozebrali domácí obranu a po krásné kombinaci zakončoval do prázdné brány Kaláb. Hosté vědomi si dvoubrankového vedení hráli uvolněně a předváděli další pohledné akce. A v 74. minutě už vedli o tři branky. Po chybné rozehrávce domácí obrany se míče zmocnil Rogožan, předložil ve vápně Studenému, který se rychlou kličkou uvolnil a střelou po zemi k tyči překonal Benedikta. Na straně domácích stojí za zmínku akce z 80. minuty. Stoper Vyhlíd vyvezl míč přes celé hřiště a před vápnem předložil Chukwudimu, jehož střelu levačkou k tyči brankář Jícha lapil. Ještě v závěru brankář Benedikt skvěle vyrazil prudkou hlavičku Březiny. Zajímavé utkání tak skončilo výhrou zkušenějších hostů.

 

 

Sestavy týmů:

SK Hanácká Slavia Kroměříž 

Gergela (46. Benedikt) - Mlčoch, Vyhlíd, Švajda (66. Tiahlo), Červenka - Novotný Jakub, Ayodeji (14. Pospíšil), Martinek - Kopr (66. Fuksa), Fuksa (46. Berky), Chukwudi. Trenér Martin Onda.

 

TJ Start Brno 

Špelda (46. Jícha) - Praks, Duda, Danyil, Pepež, Šumbera, Studený, Kaláb, Rogožan, Hladký, Zikl. Do po le do druhé půle nastoupili Dvenka, Hlucháň, Svoboda, Vantuch, Březina, Sedlo. Trenér Milan Frimmel.

Branky: 48. Březina, 54. Kaláb, 74. Studený.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou