FOTO: Remíza Prajzáků s Dolným Kubínem

0

Hlučín ve svém dalším přípravném zápase na Bazalech přivítal slovenský celek Dolný Kubín. 

Hlučín v utkání sice měl lehce navrch, ale nedokázal své příležitosti využít. Dolný Kubín měl problém s defenzivou Hlučína, prajzaci zodpovědným výkonem svého soupeře do větších příležitostí nepouštěli, ale přesto byl konečný stav utkání na Bazalech 0:0.

Do utkání v dresu Dolného Kubína zasáhl v bráně Martin Hrubý, brankář který má k Bazalům velký vztah, neboť do slovenského klubu přišel na hostování z Baníku Ostrava.

 

 

FC Hlučín - MFK Dynamo Dolný Kubín 0:0

Sestava FC Hlučín: Murin (46. Švrčina) - Kobza, Holzer (60. Rončka), Hasala, Kolaska - Cabadaj (78. Mládek), Mládek (60. Kovala), Buchvaldek - Moučka (60. Levčík), Šindler (71. Smékal), Kania.

 

Ohlasy trenérů:

Jan Woznica, hlavní trenér FC Hlučín: "Dnes mě mrzí, že výsledek není vítězný, o ten jsme se sami připravili. V zápase se slovenským druholigistou jsme byli většinu utkání lepším týmem. Soupeře jsme donutili hrát v hlubokém bloku, přes který jsme se často dokázali dostat, bohužel jsme doplatili na naše chování ve finální třetině hřiště. V šestnáctce a jejím okolí nám chyběl větší pohyb, větší trhání obrany a když už jsme míč do vápna dostáli, tak větší agresivita a hladovost dát gól, na tom musíme zapracovat. Na druhou stranu, po těžkém týdnu hráči utkání odmakali a pozitivem je defenzivní práce, kdy jsme soupeře, až na dvě zakončení, do ničeho vážnějšího nepustili."

 

 

Radomír Korytář MFK Dolný Kubín: "V určitých fázach sa nám hra darila, ale myslím si, že stále máme rezervy a musíme popracovať na novom systéme." 

Ako hodnotíte remízový zápas s Hlučínom? 

"Prvých dvadsať minút naša hra nebola dobrá. Súper bol rýchlejší, pohyblivejší a my sme pôsobili ospalým dojmom. Postupne sa hra vyrovnala a mohli sme aj skórovať, keď sa Adam Hanes ocitol sám pred brankárom." 

Nastúpili sme v novom rozostavení 3-4-3, ako podľa Vás fungoval tento systém? 

"Bol to druhý zápas, kedy sme nastúpili v inom rozostavení. V určitých fázach sa nám hra darila, ale myslím si, že stále máme rezervy a musíme popracovať na novom systéme." 

Čaká nás ešte jeden prípravný zápas, odveta proti Námestovu. Budeme im chcieť vrátiť prehru z prvého prípravného zápasu? 

"V nedeľu hráme proti Námestovu. Bude to náš posledný zápas pred ligou, takže by sme mali podať optimálny výkon, aby naše sebavedomie bolo na dobrej úrovni."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou