TIP Experta: 20. kolo, kouč Vaňous svým svěřencům věří

0

Dvacáté kolo je za dveřmi, a proto jsme si pro Vás opět připravili článek s předpověďmi námi osloveného experta týdne. Jak vidí Miroslav Vaňous, trenér druhého Boru, napínavé utkání o pozici mezi Damnovem a Studánkou a koho favorizuje v pestrém souboji Kostelce a Stráže? A co Černošín? V minulém kole odjel z debaklem z Lázní a nyní ho čeká první Částkov, zmůže se alespoň na čestný gól? A kde trenér hodě překvapil? To vše a ještě více se dočtete níže. 

Sokol Damnov A (10) - Dynamo Studánka A (9)
TIP: 1
Damnov už čtyřikrát za sebou prohrál a je pouhých šest bodů od sestupu. Takže bude rozhodně chtít zabrat a využije domácího prostředí. A všichni víme, že Damnov na svém malém hřišti zahrát umí.


Sokol Bor A (2) – Sokol Sulislav (12)
TIP: 1
My jdeme do každého utkání naplno a to až do posledního kola. Chceme se ještě porvat o ten titul a nesmíme nic vypustit. Proto si se Sokolem musíme poradit a myslím, že to zvládneme.

Motor Záchlumí (11) – Sokol Konstantinovy Lázně A (4)
TIP: 0
V Záchlumí teď hodně zabrali a začíná se jim dařit, vyhrálo už dvakrát v řadě a bude si tu šňůru chtít prodloužit. Navíc jsou na domácí půdě vždy velmi nepříjemní a nejsou snadným soupeřem. Lázně jsou na to lépe zase herně. Bude to určitě zajímavý souboj. A já sázím na remízu.

Sokol Černošín (7) – Hraničář Částkov A (1)
TIP: 2
Zde to vidím naprosto jasně, myslím, že Částkov zůstane po dvacátém kole stále neporažen. Ale myslím, že by gól dostat mohl. Černošín se alespoň na jeden čestný gól určitě zmůže, já tipuji výsledek tak 1:5.

Jiskra Třemešné A (14) – Sokol Kšice A (8)
TIP: 2
Jiskra je jasný aspirant na sestup a obávám se, že dokonce sezóny už ani nevyhraje.

FK Planá A (6) – Jiskra Erpužice (13)
TIP: 1
Planá má ve svém kádru letos plno mladých šikovných kluků. Myslím, že letos do dávají ještě pořádně dohromady a příští rok už budou velmi aktivní kandidát v boji o postup. Jejich výkonost roste a ke konci sezóny budou stále lepší a lepší. Jiskru určitě porazí.

Sokol Kostelec (5) – Sokol Stráž A (3)
TIP: 1
Tohle bude hezký zápas. Oba dva celky jsou v současné době velmi na koni. Vyhrávají, kde můžou, Kostelec dokonce výrazně potrápil i Částkov, což jen dokazuje, že proti lepším týmům umí zahrát skvěle a myslím, že využije domácího prostředí a zvítězí.



Pane trenére, které ze všech těchto utkání byste divákům nejvíce doporučil a proč?
Nejspíše duel mezi Černošínem a Částkovem. Myslím, že tento souboj bude ze všech nejpohlednější. Navíc se diváci zaručeně dočkají mnoha branek, i kdyby měli padat pouze do jedné sítě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou