Martin Fenin míří do jihočeské I.A třídy

0

Martin Fenin hlásí po svých eskapadách další návrat. Po hraní za Řeporyje ho nyní ve svých řadách přivítal Kovářov, poslední tým jihočeské I.A třídy sk. B.

Poslední soutěžní zápas odehrál Martin Fenin za Řeporyje v květnu 2022. Fotbalový comeback ve pražské I.A třídě se mu moc nevyvedl, slyšet o něm bylo následně bohužel opět jen ve spojitosti s jeho nefotbalovými kauzami.

 

Teď chce začít s fotbalem znovu, a to v TJ ZD Kovářov. Klub z písecké vesnice se trápí v jihočeské A třídě, na podzim nasbíral pouhých pět bodů.

 

Stříbrný medailista z mistrovství světa hráčů do 20 let v roce 2007 v Kanadě Martin Fenin přislíbil, že by měl být pro mistrovské zápasy pravidelně přítomen, dokonce by se měl zúčastnit s týmem i soustředění. „Byl jsem postavený před to, že je možnost ho získat – chceš, nechceš. Po osobním setkání jsem se pak rozhodl, že ano. Viděli jsme se, povídali si a vypadá, že chce sekat latinu a momentálně je v pořádku, až jsem byl překvapený. Ale tak uvidíme," sdělil kovářovský trenér Škoch pro web jcted.cz.

 

Fenin po raketovém startu kariéry zapsal mimo jiné 89 startů v německé Bundeslize, jenomže následně nechvalně proslul svými kauzami a problémy. Pomůže mu hraní za Kovářov?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou