Šok v Klatovech. Po dvou jarních kolech vyměnily trenéra

0

Jen dvě kola ve druhé polovině sezony divizní skupiny A trvalo, než dojde ke změně na trenérské lavičce u některého z celků. V Klatovech odvolalo vedení klubu Matěje Spěváčka, jehož místo zaujme Martin Janda, který dosud hrál právě za divizní tým z Pošumaví.

Klatovy začaly jarní část proti dvěma těžkým soupeřům. Ze hřiště Mariánských Lázní, které přezimovaly na prvním místě, přivezly remízu 1:1. V domácím prostředí naopak prohrály se Sokolovem, který by měl v jarní části patřit k předním celkům soutěže. I tak ale nebylo vedení Klatov spokojeno s bodovým ziskem a nejspíše i prací trenérského týmu. 

 

"Trenérům Matěji Spěváčkovi i Stanislavu Vítovcovi patří poděkování za odvedené služby. V současné chvíli jsme cítili, že je třeba přistoupit ke změně a dodat mužstvu impuls,“ řekl pro klubový web SK Klatovy 1898 místopředseda celku Jiří Vondra.

 

Na lavičku usedne již bývalý fotbalista Martin Janda, který se rozhodl pověsit kopačky na hřebík a převzít žezlo nad A týmem Klatov, jehož čeká boj o záchranu. Paradoxně jedinou branku proti Sokolovu vstřelil právě Martin Janda. 

 

Zdroj: SK Klatovy

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou