NEJ VÍKENDU: Při vysoké výhře dal všech šest branek svého týmu

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

 

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

15:0 TJ Dynamo Nelahozeves - TJ Sokol Dolany B, 14.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B - Souboj prvního s posledním skončil očekávanou výhrou favorita. Výhra o patnáct branek je už ale opravdu krutá. Ke cti hostům slouží, že zápas dohráli až do konce. 

 

VENKU

0:10 FK Spartak Lipník nad Bečvou - FK Hlubočky, 15.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024 

 

STŘELEC VÍKENDU - 6 BRANEK V ZÁPASE

Matěj Jablečník (Žlabské Chvalovice, III. třída Kutná Hora), Libor Švadlenka (Sparta Dašice, III. třída Pardubice) a Ondřej Martinek (FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, OP Havlíčkův Brod) se dělí o korunu krále střelců víkendu - všichni totiž dali ve svých zápasech po šesti gólech. Zvlášť u Martinka šlo o parádní počin, jeho tým totiž vyhrál 6:2, Martinek dal všechny góly svéjho týmu.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 800 diváků

Na zápas do Uherského Brodu dorazilo podle zápisu z utkání dokonce osm stovek fanoušků! Domácí remízovali s rezervou Zlína, ze zápasu máme reportáž, fotografie i ohlasy trenérů.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

6:5 SK Měnín B - TJ Sokol Těšany, 17.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A - Tak tenhle zápas měl naprosto parádní závěr! Zápas samotný nabídl zajímavé obraty ve skóre, hosté vedli 2:0, ale do kabin se šlo za stavu 2:2. Po změně stran si vedení 4:2 zajistil Měnín, Těšany srovnaly na 4:4. V 89. a 90. minutě ovšem domácí znovu skórovali a Těšanští v 92. minutě už jen snížili na konečných 5:6. 

 

5:7 TJ Viktoria Radim B - SK Český Brod C, 18.kolo, Středočeský | Kolín | IV. třída sk. B - Radimské béčko si ještě teď drbe hlavu. Po půli totiž domácí vedli 5:2, jenomže ve druhé půli propadli. Brod dal čtyři góly v rozmezí sedmi minut (82. až 89. minuta)!

 

5:8 D. Poustevna - D. Habartice, 15.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor - První poločas nabídl jen tři góly, v tom druhém se s brankami roztrhl pytel.

 

5:5 FC Slovan Havlíčkův Brod C - TJ Viktorie Jeřišno, 17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor - Jerišno srovnalo díky brankám z 84., 89. a 90. minuty!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou