V Zavidově bude hlavním cílem záchrana soutěže

0

Podzim nebyl pro zavidovské áčko i béčko vůbec úspěšný. Oba celky se nacházely ve spodních patrech tabulky a do jara tak jdou s jasným cílem. Především A-tým bude chtít zabojovat o záchranu, což bude vzhledem k blížící se reorganizaci soutěží velký oříšek.

„V létě v našem klubu došlo k velké obměně kádru. Rázem skončilo osm hráčů a my jsme horko těžko dávali dohromady lidi na dva týmy. Kádr jsme doplnili mladými hráči, kteří potřebují ještě nabrat zkušenosti. Na výkonech to bylo znát. I přesto, jak jsme víkend co víkend dávali horko těžko sestavu dohromady, tak si myslím, že jsme v žádném zápase vyloženě nepropadli. Dle mého názoru jsme ale měli mít minimálně o deset bodů více a určitě nám nepřísluší poslední místo v tabulce. Bohužel jsme nedokázali spoustu zápasů zvládnout hlavně v hlavě, kdy jsme vedli, hráli dobrý fotbal a pak udělali zbytečné chyby, které nás stály body, zhodnotil zavidovsou podzimní část brankář Aleš Kraus.

 

A s jakými cíly jde zavidovský klub do zbylé části sezony? „Do jara jdeme s hlavou vztyčenou. Během zimní pauzy jsme trénovali od 15. ledna třikrát v týdnu s tím, že od února jsme trénovali pouze dvakrát a o víkendu jsme vždy hráli přátelská utkání. Postupně jsme hráli s Tlusticemi (2:3 prohra), Kryrami (5:4 výhra), Tatranem Rakovník (0:3 prohra), Velvary (0:3 prohra) a Zdicemi (2:5 prohra). Na každém zápasu bylo znát, jaká se sešla sestava. Účast na trénincích byla vždy kolem patnácti hráčů, což je sice dost na kvalitní trénink, ale je to málo na dva týmy, které v Zavidově máme. Nehledíme na postavení v tabulce, půjdeme od zápasu k zápasu tak, abychom se sami mohli na konci sezóny podívat do očí a říct si, že jsme udělali maximum pro záchranu v soutěži, sdělil závěrem zavidovský srdcař.

 

Kádr posílil Tomáš Itner z SK Rakovník, který bude mít jistě větší herní vytížení a měl by klubu pomoci k vysněné záchraně. Opačným směrem šel Jiří Holý, který se naopak popere ve žlutomodrých barvách o postup do Krajského přeboru.

 

Přátelský zápas Zavidova s Tlusticemi si můžete připomenout v galerii od Davida Svobody ZDE a další přátelák s rakovnickým Tatranem si můžete připomenout pro změnu TADY.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou