OHLASEM: Chodov v Poháru PKFS končí, Radnice i v oslabení potvrdily roli favorita

0

Dohrávka čtvrtfinále Poháru PKFS mezi domácími Radnicemi, hrající krajský přebor, a hosty z Chodova, zástupcem áčkové 1.B třídy. Chodov jistě nechtěl dopustit podobný výsledek, který se udál mezi Lhotou a Postřekovem. Do zápasu vstoupili hosté aktivně a poločasový bezbrankový výsledek mnohé mohl překvapit, zejména když domácí ve druhém dějství museli dohrávat v deseti. Nakonec ale Radnice potvrdily roli favorita a dvěma góly rozhodly o svém postupu.

TJ Sokol Radnice - TJ Tatran Chodov  2:0 (0:0)

Střelci: 54. Jan Brož, 76. Lukáš Štochl

Žluté karty: 17., 44. Daniel Fencl, 52. Jan Brož, 54. Petr Spěváček 

Červené karty: 44. Daniel Fencl

 

Hodnocení zápasu Pavlem Aubrechtem, trenér TJ Sokol Radnice:

Na pohár nahlížíme tak, že je lepší sehrát utkání, než trénovat. Chodov byl dobrý soupeř, kombinačně zdatný, využívající svoje fyzické dispozice. Naše výhra se nerodila jednoduše, již v prvním poločase nám byl podivně vyloučen Dan Fencl, ale mančaft se pro zbytek utkání semkl, vstřelil dvě branky a vzadu udržel nulu. Co svým výkonem chtěl říci hlavní rozhodčí je velký otazník. Dobrý rozhodčí není na hřišti skoro vidět, což nebyl tento případ.

 

Hodnocení zápasu Oldřichem Timurou, trenér TJ Tatran Chodov:

Na pohárový zápas s Radnicemi jsme se připravovali více než na zápasy v 1.B třídě. Do zápasu jsme vstoupili opatrně a čekali jsme, že Radnice budou chtít hrát více dopředu než v kraji, ale opak je pravdou. Domácí stáli před vápnem a čekali na chyby, které jsme v zápase udělali. V prvním poločase jsme hráli to, co jsme chtěli. Měli jsme dvě, tři šance, ale buď jsme trefili dobře postaveného brankáře nebo nám střela nesedla. Domácí neměli nic podstatného.

 

Ve druhém poločase se hra moc nezměnila. My se snažili něco vytvářet a dostat se do šancí, ale kvalitně organizovaná obrana domácích nám moc šancí nedovolila. Když jsme špatně rozehráli roh, tak nám po straně utekli a z pokusu o centr byl velmi překvapivý gól. Stále jsme chtěli zápas alespoň vyrovnat, ale nedařilo se. Zkušené mužstvo Radnic dohrálo zápas v pohodě a přidalo ještě branku na 2:0. 

 

Myslím si, že se nemáme za co stydět. Hráli jsme dobře. Nabrali zase další zkušenosti z těžkého zápasu a teď je už jen na nás, jak je ve zbytku sezóny využijeme. Soupeři gratuluji k postupu, ať se jim daří.

 

Slovo závěrem od Pavla Kurka, místopředsedy klubu TJ Tatran Chodov:

Prvotně chci poděkovat týmu z Radnic, že souhlasili s předložením zápasu a díky tomu jsme zápas dokázali vůbec odehrát a dokonce se ctí. Dle ohlasů nebyl vidět rozdíl, že mezi námi a Radnicemi, je rozdíl 2 soutěží. Obzvlášť chci poděkovat našim klukům, kteří se na zápas těšili a připravovali, byli odhodlaní překvapit a porvat se o postup. Někteří jeli přímo z práce a museli absolvovat skoro 2 hodiny dlouho cestu a za to jim smekám. Jsem rád, že ze zápasu kluci odcházeli se vztyčenou hlavou, protože se určitě nemají za co stydět a snad nás ta dobrá nálada i výkony budou provázet ve zbytku soutěže.

 

Celek z TJ Sokol Radnice se v semifinále utká s FC Dynamo Horšovský Týn, hrající o postup z 1.A třídy. Zápas je naplánovaný na 8.května od 18:00 a odehraje se v Radnicích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou