Tip experta 20. kolo III. třídy skupiny A okresu Vyškov

0

Dnešní typ na 20. kolo III. třídy skupiny A okresu Vyškov nám dal Dušan Švanda hráč FKD "B". Záložník s ligovými zkušenostmi, začínal s fotbalem v rodných Křenovicích, přes RH Znojmo se dostal do Drnovic, se kterými postupoval až do třetí ligy. Přestoupil do  Dědic, hrál divizi ve Slavkově a přes Vyškov se vrátil do Křenovic. "Na stará kolena" se znovu objevil v Drnovicích, kde v současné době, se stejně mladými spoluhráči, rozdává radost při zápasech "B" mužstva.

TJ Sokol Moravské Málkovice - TJ Sokol Chválkovice na Hané  -  tip 1

Přestože Chválkovicím se na jaře daří, v Málkovicích se body nezískávají. Věřím, že jejich tradiční bojovnost a nasazení přinesou vítězství

 

TJ Sokol Nesovice - TJ Kučerov  -  tip 1

Bude to pro domácí velmi těžké utkání, ale každá série jednou skončí a tak Nesovice rozjetý Kučerov zastaví. Také proto, že v minulém kole vysoko prohráli a tak si budou chtít před domácími diváky napravit reputaci.

 

TJ Hoštice-Heroltice - FK Pačlavice-Dětkovice  -  tip 0

Hoštice se zatím nějak nemohou rozjet, Pačlavice jsou fotbalovější, tento zápas vidím na remízu.

 

TJ Komořany - TJ Sokol Račice  -  tip 1

Domácí mají velmi bojovné mužstvo, hrají doma a Račice se na jaře v soutěži trápí, jasná výhra domácích.

 

TJ Slovan Ivanovice na Hané - TJ Habrovany  -  typ 0

Domácí s převahou vedou tabulku, ale Habrovany občas dokážou překvapit a to bude v tomto zápase. Ivanovice se v minulém domácím zápase trápili s Opatovicemi a ani tentokrát to nebudou mít lehké.

 

TJ Sokol Bohdalice "B" - FKD "B"  -  tip 2

V minulém kole jsme měli volno, takže jsme na další utkání nažhaveni. "Drnovští mladíci mají přebytek energie." V Bohdalicích vyhrajeme.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou